Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
06 grudnia 2020SINMAIN pisze: Witamina C osłabia działanie fetki?
06 grudnia 2020jqsxx pisze: Czy po 2 dniach amfetaminy to normalne ze kokaina nie zadziałała ani trochę? Jedzenie, picie, witaminy, sen all done i wczoraj wieczorem chciałem zjeść trochę kokainy na odmulenie, ale jedynie chciało mi się rzygać od smaku spływu. To nie wina jakości, jem sobie raz na tydizeń po 100mg x2, cały czas ten sam worek i zawsze jest najwyższa jakość, a wczoraj w końcu zmarnowałem 0.5g i tylko gorzej się czułem.
09 grudnia 2020Pompejszyn pisze: Normalnym jest miec cisnienie co chwile na kolejna kreche? Mija juz 2 godzina a ja co conajmniej 30min musze zapierdolic kreche ok 70-80mg i wciaz czuje niedosyt, z kolei organizm mam wrazenie jakby ledwo dawal rade :o Uczucie jakby nie robila mnie ta feta jak wczoraj czy przedwczoraj :/ Spalem pare godzinek dzis, troche niespokojnie, ale zawsze cos.
Ostatnio gdy mialem sztukę, mówię zrobię sobie jedną większą zeby nie dorzucać co chwile... Nie zdążyło dobrze spłynąć a juz myśle zeby kolejną robić XD generalnie staram się nie przekraczać ok. 0.7 na raz, zawsze jakies 2 krechy muszą mi zostać na następny dzień. Mógłbym opierdolic sztukę na raz (w sensie dorzutki co jakiś czas) ale mam jeszcze to pohamowanie i świadomość ze jutro będę zdychał mnie odpędza. No i tez szkoda mi sortu, bo sorcik jest dobry jak na tutejsze standardy i po prostu szkoda mi go tak opierdolic łapczywie.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.