Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 454 / 39 / 0
Czy po 2 dniach amfetaminy to normalne ze kokaina nie zadziałała ani trochę? Jedzenie, picie, witaminy, sen all done i wczoraj wieczorem chciałem zjeść trochę kokainy na odmulenie, ale jedynie chciało mi się rzygać od smaku spływu. To nie wina jakości, jem sobie raz na tydizeń po 100mg x2, cały czas ten sam worek i zawsze jest najwyższa jakość, a wczoraj w końcu zmarnowałem 0.5g i tylko gorzej się czułem.
  • 5 / / 0
06 grudnia 2020SINMAIN pisze:
Witamina C osłabia działanie fetki?
Witamina C to przeciwutleniacz i z tego co czytałem na innych forach powoduje, że branie przed spożyciem zmniejszy wchłonioną ilość. Natomiast w innym miejscu wyczytałem, że suplementacja witaminą C na końcu przygody pomaga zasnąć i zmniejsza zjazd ponieważ pomaga wydalić włada za pomocą moczu. Ja jako tako typowego zjazdu nigdy nie miałem, ale za każdym razem biorę witaminę C na koniec i wydaje mi się, że pomaga
  • 133 / 17 / 0
Ja zauważyłem, że jak suplementuje wit c np. 2 dni + jakies owoce to w 3 dniu gdy sobie fukne działanie ściery jest takie jakby płytsze i tak jak napisałeś, zjazd jest lżejszy i dlatego nie suplementuje zbytnio tej witaminy ze względu na płytsze działanie. Ale jest też szansa ze to placebo xD
Uwaga! Użytkownik SINMAIN nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 2 / 0
06 grudnia 2020jqsxx pisze:
Czy po 2 dniach amfetaminy to normalne ze kokaina nie zadziałała ani trochę? Jedzenie, picie, witaminy, sen all done i wczoraj wieczorem chciałem zjeść trochę kokainy na odmulenie, ale jedynie chciało mi się rzygać od smaku spływu. To nie wina jakości, jem sobie raz na tydizeń po 100mg x2, cały czas ten sam worek i zawsze jest najwyższa jakość, a wczoraj w końcu zmarnowałem 0.5g i tylko gorzej się czułem.
koks i feta nie mają tolerancji krzyżowej per se ponieważ pochodzą z innej grupy substancji ale strzelałbym że 2 dni fecenia mogły zrobić swoje na receptorach dopaminowych i dlatego nie poczesalo
Uwaga! Użytkownik kajmannnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 400 / 0
po dwóch dniach na amfie - wiadomo organizm był wymęczony i koks nie zadziałał jak należy
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 237 / 13 / 0
Normalnym jest miec cisnienie co chwile na kolejna kreche? Mija juz 2 godzina a ja co conajmniej 30min musze zapierdolic kreche ok 70-80mg i wciaz czuje niedosyt, z kolei organizm mam wrazenie jakby ledwo dawal rade :o Uczucie jakby nie robila mnie ta feta jak wczoraj czy przedwczoraj :/ Spalem pare godzinek dzis, troche niespokojnie, ale zawsze cos.
Uwaga! Użytkownik Pompejszyn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 528 / 0
Chujowy towar albo tolerancja, nie wiem. Zajeb może większą dawkę, raz a porządnie albo zrób parę dni przerwy, ewentualnie znajdź lepszy materiał.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 1180 / 400 / 0
09 grudnia 2020Pompejszyn pisze:
Normalnym jest miec cisnienie co chwile na kolejna kreche? Mija juz 2 godzina a ja co conajmniej 30min musze zapierdolic kreche ok 70-80mg i wciaz czuje niedosyt, z kolei organizm mam wrazenie jakby ledwo dawal rade :o Uczucie jakby nie robila mnie ta feta jak wczoraj czy przedwczoraj :/ Spalem pare godzinek dzis, troche niespokojnie, ale zawsze cos.
jak jedziesz któryś dzień pod rząd :kreska: :nos: to trzeba więcej :amfa:
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 237 / 13 / 0
Kuuurde to ja jak zaczalem od tych 70-80 mg to juz kaplica a w caigu tych 3h wjebalem juz pol wora. Czy przyrzadzic sobie kreche o dlugosci metra teraz? :D
Uwaga! Użytkownik Pompejszyn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 133 / 17 / 0
Jak najbardziej normalne. Ostatnimi czasy tez mam takie cisnienie żeby co chwile dorzucać bo wciąż to jeszcze nie jest to.
Ostatnio gdy mialem sztukę, mówię zrobię sobie jedną większą zeby nie dorzucać co chwile... Nie zdążyło dobrze spłynąć a juz myśle zeby kolejną robić XD generalnie staram się nie przekraczać ok. 0.7 na raz, zawsze jakies 2 krechy muszą mi zostać na następny dzień. Mógłbym opierdolic sztukę na raz (w sensie dorzutki co jakiś czas) ale mam jeszcze to pohamowanie i świadomość ze jutro będę zdychał mnie odpędza. No i tez szkoda mi sortu, bo sorcik jest dobry jak na tutejsze standardy i po prostu szkoda mi go tak opierdolic łapczywie.
Uwaga! Użytkownik SINMAIN nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.