Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 553 / 117 / 0
a to na pewno, z tym, że takie porównywanie działania substancji jest zupełnie bez sensu no nie?

A może to info zostało nagłośnione wyłącznie po to by usprawiedliwić zatrzymanie i zarzuty??
Nie jest to substancja nielegalnba przecież, ale krakowscy kryminalni pewnie chcieli jakiś owoc swojej pracy skonsumować, więc był nacisk na doprowadzenie sprawy do oczekiwanego przez nich końca...

Taka sytuacja (?!)
  • 1893 / 181 / 0
Może mają rację bo jak ustawki albo napierdalać to tylko alfa (+ benzo "MEGAHEALTH")
O kurwa może niepotrzebnie to napisałem %-D
  • 1857 / 70 / 80
Nie chciałbym wejść w droge albo nawet widzieć na horyzoncie krk dresa z maczetą i po alfie xD Przecież taka ustawka by wyglądała jak deathmatch w Quake 3 Arena xD
  • 1 / / 0
Znam przypadek jak koleś po alfie się zawiesił, wzioł sniffem z rana po melanżu i na początku nie mógł się wysłowić, dziwny stan jak by ciężki kac. Na drugi dzień i koleje trudnści z komunikacją ciągłe podenerwowanie aż na koniec brak chęci komunikajci coś jak by depresja.
  • 311 / 14 / 2
Takie pytanka, zamierzam przeprowadzić niedługo badania nad alfą, z tym, że mam prawie dziewicze receptory dopaminowe. Kilka razy NEB, pentedron i tyle. Ile na pierwszy raz sniffem? Nie chcę wyjebania z butów, mam też zmartwienia co do układu krążenia, ciśnienia, ogólnego wyprucia flaków po tym. Coś tam kiedyś czytałem, że alfa robi z żył plastikowe rurki, dlatego jeszcze tego ustrojstwa nie próbowałem, ale się przemogłem i spróbuję. Ile w tym prawdy, panikuję za bardzo? Jeśli moje serce wytrzymało 700mg, 900mg 3MMC, to wytrzyma i jedną próbę z alfą? :D

Podkład 0,5mg etizolamu jak było wcześniej pisane jest dobrym pomysłem?
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
  • 348 / 9 / 0
Jedz najpierw bez podkładu. 15-25mg sniff (naraz, bez bawienia się w 5x5 :P)
Najwczesniej po godzinie też snifc, skoro takie ilości ketonow przerabiasz, to drugi sniff 35-50mg. Będziesz wiedział po pierwszy czego się spodziewać, a drugi powinien zafundować fajna bombe. eti zjedz jak będzie schodzić - na zjazd, paranoje i do poduszki. Jeszcze nie czas ma podkłady pod alfaciagi :P
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 64 / 1 / 0
powiem wam, że zwykle na alfie to zamulałem w odosobnieniu (taki etap nałogu) i zawsze były efekty zejścia very high lvl. Od paru dni zużywam tą energię na gadki z kimkolwiek i spacery tak żeby nie zastygnąć w pokoju czy gdziekolwiek. no i od tego czasu zauważalny był zanik uboczznych efektów a wręcz wreszcie jakoś robi się fajnie jak za pierwszym razem :) (Właśnie udało mi się skończyć alfę- ja pierdolę, kurwa uzależnia gówno. NIE PAL jak cię stać na grubą ilość bo nie powstrzymasz się!). Po alfie wszystko już będzie słabe..
  • 311 / 14 / 2
Ale z zasady serce na tym zawsze zapierdala, zawsze arytmia, zawsze niefajnie tam w środku? Czy nie wszystkie sorty robią rozkurw w naszym układzie krwionośnym?
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
  • 1857 / 70 / 80
Tak, zawsze.
  • 8 / / 0
Hej, spotkał się ktoś z efektem pogorszonego wzroku po alfie?
Wczoraj dałem w palnik (pierwszy kontakt z a-pvp), nie wiem ile wessałem, ze 150 mg, oprócz tego doprawiłem później dwoma//trzema kreskami 3-MMC, no i na koniec przygody zrobilem miks różnych prochów i na fajkę.

Ogólny wynik taki że nockę to raczej miałem w trybie standby, aniżeli mogłem usnąć no i dzis strasznie zle widze na krotki zasieg (np. nie przeczytam tabelki z iloscią związków i nikotyny, widocznej na pudełku papierosów zwykle po lewej/prawej stronie, z odległosci mniejszej niż 20 cm, czy może bardziej obrazowo, mam problemy z przeczytaniem tego co tu napisałem w tym okienku), byłem w robocie i przyjebalem sobie jakas 50 w dwoch rzutach po 25 ale nie pomogło. W sumie troche pogorszyło bo oprocz tego chodze osowiały i głos mam jak taki rasowy przecpaniec.

Czy to wynik nie przespanej nocki? (choc juz miewałem takie z eth-catem, i problem ze wzrokiem sie nie pojawiał)
To trochę tak jakby moje zrenice sie słabo brały do ogarniania ostrości. Miał ktoś tak?
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.