https://imgur.com/P9OrmOt
Wszedłem do apteki wykupić jak zawsze po psychiatrze silne psychotropy dla siebie patrze, a na wystawie jest wystawiony ww. lek. Kiedyś go miałem po wyrwaniu żęba "8" , ale wersje forte (500+30). I wiem że jest na receptę. To mówię do aptekarki poproszę jedno opakowanie, a ta daje opakowanie mi nie mówiąc nic ! W cenie 13 zł ! Za 20 tabletek (400 mg kodeiny). To ja poproszę jeszcze jedno mówię, a ta daje. Czujecie! Nie dość że nie powinna sprzedawać 2 paczek, to w tej dawce (20) powinno być już na receptę.
Oszołomiony polazłem do innej apteki i proszę o 1 opakowanie a kobieta mi daje ! Polazłem jeszcze do innej i tam znowu kupiłem 2 opakowania. Pytała się tylko po co, to jej powiedziałem że dla ukochanej na bóle comiesięczne :) Dwa gramy kodeiny za ok. 60 zł nabyłem !
Myśląc że los mi sprzyja poszedłem znowu do innej apteki i proszę wersje forte, a babka mi mówi że to na receptę ale może mi dać zwykły. Wyleciałem z apteki z 6 paką talvosilenu (500+20) !
I się teraz zastanawiam. Czy mają jakiś błąd w systemie czy co ?
Tabletki spoko, przerabia się je identycznie jak antidol.
Sprawdźcie, bo jeszcze teraz nie dowierzam co jest grane.
10 września 2018clipper pisze: Otóż dzisiaj odkryłem bardzo ciekawe zjawisko związane z lekiem talvosilen (500+20)
https://imgur.com/P9OrmOt
Wszedłem do apteki wykupić jak zawsze po psychiatrze silne psychotropy dla siebie patrze, a na wystawie jest wystawiony ww. lek. Kiedyś go miałem po wyrwaniu żęba "8" , ale wersje forte (500+30). I wiem że jest na receptę. To mówię do aptekarki poproszę jedno opakowanie, a ta daje opakowanie mi nie mówiąc nic ! W cenie 13 zł ! Za 20 tabletek (400 mg kodeiny). To ja poproszę jeszcze jedno mówię, a ta daje. Czujecie! Nie dość że nie powinna sprzedawać 2 paczek, to w tej dawce (20) powinno być już na receptę.
Oszołomiony polazłem do innej apteki i proszę o 1 opakowanie a kobieta mi daje ! Polazłem jeszcze do innej i tam znowu kupiłem 2 opakowania. Pytała się tylko po co, to jej powiedziałem że dla ukochanej na bóle comiesięczne :) Dwa gramy kodeiny za ok. 60 zł nabyłem !
Myśląc że los mi sprzyja poszedłem znowu do innej apteki i proszę wersje forte, a babka mi mówi że to na receptę ale może mi dać zwykły. Wyleciałem z apteki z 6 paką talvosilenu (500+20) !
I się teraz zastanawiam. Czy mają jakiś błąd w systemie czy co ?
Tabletki spoko, przerabia się je identycznie jak antidol.
Sprawdźcie, bo jeszcze teraz nie dowierzam co jest grane.
Nie sprzedała.
10 września 2018clipper pisze: Byłem jeszcze w markecie i wchodzę do apteki sieciówki (te pomarańczowe) i tam pocałowałem ladę :(
Nie sprzedała.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
ja to tesknie za 20stkami thio ktore mialem po 10,50 w dwoch aptekach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.