Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 265 / 2 / 0
MXE w moim przypadku bardzo wzmacniaj działanie mj :)
http://psychedelein.blogspot.com/
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
  • 574 / 54 / 0
Ja miałem podobnie w połączeniu z alko, ale w trochę większych ilościach :) Spróbuj MXE na czysto.
  • 291 / 2 / 0
@up ja również miałem zatracenie ego,rzyganie itp. po 100mg MXE i 3 piwach. Jak odzyskiwałem świadomość na chwilę to cały świat był CYBER.(tak go sobie nazwałem wtedy). Obudziłem się nad ranem też w moich rzygach,no i sprzątanko bo braliśmy u kolegi w domu..Straciłem kontrolę nad własnym ciałem,do łazienki prowadził mnie KTOŚ,czułem się jakbym był jakąś laleczką na szczurkach w teatrze..
  • 3363 / 355 / 0
A ja tam polecam ten miks MXE z alko. Fajnie robi z psychiką. :)
Takie odrealnienie, że ja pierdolę.
Polecam
  • 397 / / 0
Lekko żółtawy sypki proszek, podobny chyba do LAB-X. Wrzucać po 25mg? Pierwszy raz z substancją więc niskie dawki.
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 3363 / 355 / 0
Żółtawy... Czuję chiny lub nawet tiletamine. Wrzuć te 50mg donosowo, i powinno być ok
  • 266 / / 0
Hmmmm mój był calkowicie biały, ja bym zaczekał co powiedzą doświadczeni użytkownicy. Ja zaczynalem od ok 25 i bylem wkurwiony ze niepotrzebnie bo tylko tolerke podbilo pozniej po ok 10h 100mg bylo fajne ale ja bym radził zaczac od ok 60-70mg
ZA MOICH CZASÓW BYŁO LEPIEJ!!!!11!1!!!111oneoneone
  • 397 / / 0
Tolerka jak długo się utrzymuje?
Wiecie, może być tak jak z beżowym aco-DMT. Były obawy, że zdegradowane ale normalne dawki wysyłały ludzi poza drogę mleczną.
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 405 / 2 / 0
dobra zastanawiam się na walnięciem stówy MXE w nos, wszyscy piszą że albo w nos albo na język a co nie tak z połknięciem?

a czy przy wciąganiu mocno podrażnia? nie zatyka nosa, nie ma chujowego spływu?
  • 3206 / 176 / 0
spływ jest ale nie aż tak chujowy

połknięta metoksa trochę się nie lubi z układem pokarmowym - nie żeby jakieś przeczyszczenia, rzygi czy mdłości ale dziwnie nieprzyjemnie jest, spróbuj to zobaczysz
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.