Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
mysle, ze s&s ma takze znaczenie jesli chodzi o lady methoxy. warto zadbac o dobre nawodnienie organizmu, byc wypoczetym i na dobrym stanie zdrowia, do tego dobra muzyka i wygodne lozko lub miejsce siedzace.
w moim wypadku dysocjocjowanie sie w nocy na MXE ma efekt bardziej magiczny, mistyczny. bardziej przywiazuje wage do duchowych przezyc w moim zyciu niz do rzeczy ktore maja prawdziwe znaczenie. w dzien MXE dziala bardziej realistycznie, nie mam tego oderwania ego.
Może działa tu tolerka krzyżowa z dxm'em (fuj!)?
nie sadze, mxe to mxe.
Co skądinąd dowodzi tego, że kwestia dobrego set and settings jest bardzo indywidualna :)
Czytając doświadczenia innych ludzików, stwierdzam, że coś musi być ze mną nie tak skoro tak mała dawka totalnie rozjebała mnie fizycznie jak i psychicznie.
Mam sporę doświadczenie w psychodelikach, choć głównie w tryptaminach, więc na pewno nie przesadzam z negatywnymi efektami jakie mnie spotkały. Nie można było porównać z żadnym badtripem, po prostu czułem się otruty.
Czy ktoś ma jakiś pomysł?
Chętnie jeszcze spotkałbym się z tą substancją, bo chyba jeszcze nic mnie tak daleko od naszego świata nie wyjebało.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.