20 stycznia 2020Terra pisze: Kilka stron przeczytałem i w sumie żałuję, bo to wciąganie nosem teraz będzie mnie kusić. Oby na kuszeniu się skończyło.
Dostałem to do wortioksetyny i lamotryginy, ale za moją sugestią bo 1) nic nie podziałało na aktywizację 2) chcę rzucić palenie.
Zobaczymy jak to będzie, ale ogólnie psychiatra który mi to zapisał, powiedział że ten lek lubi nagle odpuścić po 2-4 tygodniach. Sporo osób tutaj się na to skarżyło, więc pewnie u niektórych ten lek tak ma.
Powiem jak było u mnie:
2 tyg pierdolniecia ze szczeka zaciakala się sama, nie miałem tak nawet po stimsach.
Potem 2 tyg ciszy, zupełnie jakbym nic nie brał, ale depresji nie było, aktywizacji tez nie, nawet bywałem senny.
Dostałem 300mg i po tygodniu brania do teraz czyli ponad miesiąc chyba, jest naprawdę spoko - wstaje mi się łatwiej, mam energię, jestem spokojny, brak brainfogów, lepsza koncentracja itp., itd..
Ubokow brak.
Jednakże nie była to tylko kwestia zwiększenia dawki, stwierdziłem, ze chce się dobrze czuć i zacząłem lepiej jeść, nie zarywać nocek i nic nie ładować do noska.
22 stycznia 2020serotoninowy pisze: Szczerze to palilem jeszcze więcej na tym .
28 stycznia 2020blackgoku pisze: Proponuję jakiś czas przyjmować bupropion, a potem wrócić i zapytać co do niego dołożyć. Daj szansę lekowi, bo to jest bardzo dobry i nietypowy lek. Nie tylko antydepresant, ale i stymulant.
---------------------------
Przepraszam że post pod postem, ale czy to normalne że gorzej się teraz czuję po 5 dniach brania bupropionu niż na samej duloksetynie ? bupropion 150 mg plus od pół roku 60mg duloksetyny.
Scalono - taurinnn
nawet miecha nie pociągnąłem.
On bardziej wyłapuję dopę czy norę ?
I jak z tym potencjałem z rzucaniem fajek ?
To i to potrafi podnieść ciśnienie i tętno.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.