ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Mała empatia po motylu ? :huh: no nichuja motyl miażdży empatią , po 6-APB mam strasznie bieda-empatie... ^_^ ale fakt euforia metylonowa jest kurewnie przesiąknięta chemicznością.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2013 / 84 / 0
metylon dla mnie fkurwe lepszy od 6-APB gdzie APB po 3 gramach tak mi sie przejadło ze rzygac mi sie chce na sama mysl o nim, za to na metylon zawsze mam ochote :heart:
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 279 / 1 / 0
Motylek wraca do łask widzę :-)
  • 1450 / 19 / 0
p4g4y0zzz(X) pisze:
Metylon dla mnie fkurwe lepszy od 6-APB gdzie APB po 3 gramach tak mi sie przejadło ze rzygac mi sie chce na sama mysl o nim, za to na metylon zawsze mam ochote :heart:
Warto dorzucać pół sztuki metyla na 1,5h euforię i dołujący zjazd? :-)
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 1 / / 0
zjedlismy na łebka po 350mg metylu. mija juz 20-30 min. Zaczyna działać coraz mocniej :D uwielbiam faze jaka daje MDMA. Zaczyaja sie dreszcze, zimy pot, uczucie goraca,empatia i szybka akcja serca.
To jest nasz pierwszy raz, dostalismy probki.
mozecie mi bardziej przyblizyc skutki uboczne i zjazd po tym?
  • 6182 / 437 / 12
mag31 pisze:
mozecie mi bardziej przyblizyc skutki uboczne i zjazd po tym?
http://talk.hyperreal.info/search.php
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 2428 / 90 / 0
od wczoraj wieczora razem4,5g metylonu wpierdoliłem przez kretyna który pierdolil smuty ze go nie poklepało... nie no zajebiscie... miałem kurwa nie żreć przez chwile tych jebanych ketonów a ja sie katuje takimi dawkami
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 469 / 9 / 0
@up:
Grunt to znaleźć winnego ;-)
  • 279 / 1 / 0
miałem kurwa nie żreć przez chwile tych jebanych ketonów a ja sie katuje takimi dawkami
mam podobnie i wychodzę z założenia że lepiej nawet odrobiny nie wrzucać bo później jest ostro z górki %-D
  • 292 / 5 / 0
Mnie 250-tka, może minimalnie więcej porobiło bardzo miło ;) ech, gdzie te czasy legalnych zmiękczaczy wody i spulchniaczy gleb..
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?