Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 2534 / 597 / 0
Na moje to na drugi dzień najwyżej moze zostać jakas zamuła,lekka odklejka.I to jak się oporowo smaży przed snem.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / 15 / 0
Nigdy nie miałem styczności z zamułą ani czymś takim na drugi dzień. A lubię sobie przypalić co nieco po robocie do serialu przed spaniem. Następnego dnia normalnie wstaję i wio. Jeśli ktoś ma "kaca" po ziole to niech się zastanowi skąd bierze towar.
  • 99 / 25 / 0
No mi się zdarza oporowo przysmażyć i zwykle mi wystarcza z 30m z rana w wannie na ogar, śniadanko, kawka i coś słodkiego i już mogę sprawie działać :D Gorzej bywa tylko przy jakiś waxach, ale to i tak tylko weekendowo :]
  • 12540 / 2432 / 0
@Dorn1234
Nigdy nie czułeś się ospały na drugi dzień przez jakiś czas? U mnie i wśród moich znajomych to norma. Temat nie ważne czy swój, czy kupny. Nie jest to nic nieprzyjemnego, ale występuje.
  • 34 / 15 / 0
Może dochodzi do tego kwestia, że nie lubię być kompletnie spizgany. 0,3 - 0,5 to dla mnie maks na taki wieczorny odpoczynek. Raczej nie więcej, może dlatego nie czuję efektów na drugi dzień. U znajomków też nie zauważyłem, chociaż w zasadzie nikt w moim otoczeniu nie korzysta regularnie.

edit: głównie waporyzuję, jeśli to może mieć wpływ.
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2022 przez Dorn1234, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2534 / 597 / 0
01 sierpnia 2022Dorn1234 pisze:
Nigdy nie miałem styczności z zamułą ani czymś takim na drugi dzień. A lubię sobie przypalić co nieco po robocie do serialu przed spaniem. Następnego dnia normalnie wstaję i wio. Jeśli ktoś ma "kaca" po ziole to niech się zastanowi skąd bierze towar.
Mowie o konkretnym oporowym smażeniu przed snem a nie o przypaleniu "co nie co".Dużo osób tak ma,jak Ci kolega wyżej napisał.Takze sam się zastanow,bo bardzo możliwe,że takiej jakości palenia jakie jarałem nawet nigdy nie widziałeś.I po takim również to występowało.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 190 / 19 / 0
Bardzo uciążliwe sa objawy odstawienie ziola? Palilem codziennie przez jakies 4 lata
Najlepiej mj i nic więcej :P
  • 2534 / 597 / 0
https://youtu.be/PaTgG0XbC6w
weed Withdrawal Symptoms | 11 People Share Their Experiences with Cannabis Withdrawal Syndrome

Lubie kanał tego gościa.Nagral film na ten temat,jeśli znasz angielski to może da Ci jakiś wgląd.
  • 1455 / 592 / 0
Ten afterglow i rozleniwienie rano po nocy smazenia to ja sobie bardzo cenie ale normalnie cwiczenia robie , sniadanie itd. Mysle , ze moze przeszkadzac to tylko poczatkujacym cos jak z kaszlem albo gastro .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 12540 / 2432 / 0
@Lurcik
Ja praktycznie ich nie mam, a paliłem dzień w dzień latami. Ludzie różnie reagują. Jedni czują się wręcz lepiej (w tym ja), ale są też skrajne przypadki z jakimiś potami, bezsennością, rozdrażnieniem itp.
Zablokowany
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.