Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 2983 / 1638 / 35
Niby mam dobre źródło a w jedzeniu gorsze są rzeczy. Jednakże myślę, że maks 10mg dawki.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 1299 / 259 / 0
sarmpedia.pl
Spoiler:
Jeśli to prawda, że nie wpływa na gospodarkę hormonalną, to ciekawy środek, ale wątpie, że nie wpływa (może nie bezpośrednio).
Sprawdziłem jeszcze na innej stronie i to samo pisali mniejwięcej (razem pisze się mniejwięcej? %-D ).
  • 2983 / 1638 / 35
Najpierw zastosuję naturalny zestaw co będę jutro miała a później jak nic nie da to cardarine.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 199 / 13 / 0
Planuję na sierpień-wrzesień swój pierwszy cykl. Doświadczenie na siłce - od niedawna regularnie, kiedyś rok regularnie, wcześniej spontanicznie. Już raczej na stałe zostaję przy sporcie. Co polecacie? Myślałem nad 6tyg. na trenbolonie i 3tyg na winstrolu na wycinkę. Co sądzicie? Jak nastawić się finansowo? O czym pomyśleć poza dietą, saa, suplementacją i konkretnym planem? Badania teścia przed i po? Coś jeszcze?
I może głupie pytanie - ale da się to kupić legalnie w internecie z legitnego źródła, czy muszę dodatkowo opłacić magika %-D ?
  • 14 / 3 / 0
Pierwszy cykl i trenbolon brawo %-D
Poznaj chociaż podstawy a przygodę jak już masz zaczynać celuj w testa ewentualnie meta/tura/wino
  • 2814 / 365 / 0
13 czerwca 2021AnnaS pisze:
@sclero2014 i jak z energia czujesz non stop moc i wytrzymałość?
Stosuje już jakoś 3-4 tygodnie i powiem że wydolność jest zdecydowanie na plus ( dlatego właśnie biorę Kardaryne ) w celu poprawienia wydolności bo u mnie z tym ciężko było.. a teraz mogę dziennie przejść np 20km i nie jestem jakoś strasznie zmęczony itp a dodam ze mam problemy z oddychaniem nabraniem pelnego oddechu itp bo rana na klatce sie zaczęła goić i są straszne zrosty itp .. ale Kardaryna jak najbardziej na plus
  • 2983 / 1638 / 35
Właśnie podoba mi się też to, że działa na tą wydolność i na tłuszcz brzuszny to kupię więcej z ziomkiem na pół. Kumpel mówił, że po tym chce mu się skakać jak goryl więc ok. Dzięki za pomoc
  • 17 / / 0
10 czerwca 2021Stteetart pisze:
Nie wszystkie SSRI podnoszą prolaktynę.
O samym DD coś tam słyszałem. Ponoć, żeby nie bylo DD trza bić 2 x tyle testosteronu co deki.
Deke od zawsze omijalem szerokim łukiem. Raz, że ciężko bylo o legitny środek a dwa odblok po tym zawsze był dramatyczny.
Co masz na myśli pisząc, że odblok po dece jest dramatyczny? Pytam, bo właśnie chciałem próbować tego środka, a zależy mi na późniejszym odblokowaniu się. Co zrobić, żeby mimo stosowania deki nie mieć z tym problemu?
  • 2814 / 365 / 0
14 czerwca 2021AnnaS pisze:
Właśnie podoba mi się też to, że działa na tą wydolność i na tłuszcz brzuszny to kupię więcej z ziomkiem na pół. Kumpel mówił, że po tym chce mu się skakać jak goryl więc ok. Dzięki za pomoc
Nmzc :) po to jest forum by pytać i pomagać sobie nawzajem :)
  • 153 / 15 / 0
Może ktoś dać pełną liste jeśli chodzi o SAA z apteki tj. testosteron od polfy i co jeszcze?
Uwaga! Użytkownik SzukamPracy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?