Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 263 / 12 / 0
Ktoś się orientuje co do cen mefedronu w Ostródzie (Warmińsko-Mazurskie)?
  • 10 / / 0
5 dych za 80 mg oxy to juz zbrodnia, 25 zl to jest dobra cena, imo najwyzsza dopuszczalna to 40 zl, orientuje sie ktos w cenach helu z Pyrlandii?
  • 230 / 6 / 0
HaszHaszowski pisze:
Wlkp, (podobno) mefedron kryształ blado błękitny. 90 pln sztuka, (podobno) z Chin, ktoś coś wie więcej ?
Po ile latają benzo, ale apteczne np. alpra w okolicach Poznania ?
Ceny benzo zależą od "dostawcy", są (czy raczej byli) tak uprzejmi, że dadzą listek klona 2 mg do butelki trama gratis, a są pojeby co chcą, żeby za rolki im rzygać 60 zł :wall: . Gimboćpuństwo popsuło rynek benzo, bo takie ceny ktoś przecież musi płacić :nuts: . Ostatnio widziałem xanax 2mg za 120 zł czyli też drogo w chuj. Rolki jak kiedyś kupowałem to dałem 10 zł za piątki (wyższa przebitka niż bym dał za inne benzo, ale kocham rolki, z resztą taniej się raczej nie da, no i lekarze mi zawsze piszą alprę chuj wie czemu). Rada jest taka, żeby szukać i się nie zniechęcać, starsze, lepsze pokolenie dilerów leków trafiło do pierdla, ale sytuacja się pewnie naprostuje, spokojnie ;-) . Tylko nie kupować broń boże po takich cenach bo to psucie rynku, lepiej od lekarza wysępić :finger: .

EDIT: Mefa nie wącham, ale się wypowiem, co mi szkodzi %-D . W Posen ceny zależą od dojścia (jak wszędzie chyba), bo za 20 czy 30 zł możesz kupić lepszy weed niż za 50 zł i mieć z wagi. Zważywszy, że w innych miastach siekiera potrafi chodzić po 50 zł gram (kumpel mówił, że za tyle ostatnio kupił najlepszy jaki wciągał od kilku lat, a wąchał sporo, oj sporo) to ja bym jeszcze poszukał na Twoim miejscu :-) .
Autor pomysłu z braniem sody przed kodeiną, możesz wziąć kodę za moje zdrowie.
  • 50 / / 0
Siemaneczko. Od kilku dni mieszkam we Wrocławiu. I z pytaniem jak z dostępnością weed? Jak z cenami? Nie mam kompletnie żadnego znajomego tu co by pomógł coś ogarnąć..
  • 32 / 5 / 0
ogarnąć coś bardzo łatwo, najczęściej niestety sam syf. Bardzo nie polecam na Brochowie. Ceny raczej sięgają 40 zł za gram, we wro ciężko znaleźć coś taniej, często da rade kupić na połówki.
  • 811 / 5 / 6
Jaka byłaby dobra cena czarnorynkowa za opakowanie DHC 60 x 90mg?
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / / 0
szczecin da rade kupić mj taniej niż 50zł/g ale normalny sort nie syf
  • 12437 / 2419 / 0
szpak123 pisze:
Jaka byłaby dobra cena czarnorynkowa za opakowanie DHC 60 x 90mg?
ok 100PLN - tak sądzę
  • 172 / 11 / 0
Z czystej ciekawości, ile kartony na ulicy stoją %-D Śląsk/Podkarpacie
Uwaga! Użytkownik Aiz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
nbome dychu, LSD 40 Sosnowiec ;p
wolna molekula
#mops
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.