Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3206 / 176 / 0
Na mnie zadziałało doprawdy chwilkę. Maks. 20 minut.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 265 / 2 / 0
10 mg? to na granicy placebo przecież...
http://psychedelein.blogspot.com/
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
  • 3206 / 176 / 0
Odbiór muzyki był między trzeźwością a tym, co się dzieje na 100mg.

10mg to na granicy placebo, ale stymulacja jest ;)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
Czy ktoś używał MXE do łagodzenia zjazdu po stymulantach?
Uwaga! Użytkownik mariwiki nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6182 / 437 / 12
Ja! Po beta-ketonach, całkiem wydajnie się sprawdzało takie rozwiązanie. Tylko nie wolno dociągać b-k, bo wszystko chuj bombki szczelił ( święta! ).
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 3363 / 355 / 0
surv, dalo sie spac po b-k na MXE? w ogole jakos lagodzilo to zejscie?
  • 6182 / 437 / 12
spać - naaaaah no way
dużo łagodniej było, można sobie zastygnąć (?) w jednej pozycji i ockąć się z letargu rano z porankiem na twarzy ;]
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 29 / / 0
Jakie dawki? W temacie ktoś wspominał że kilka mg jest podobne do benzo, którego nigdy brałem więc nie mam odniesienia. Z braku alternatywy sprawdziłem jak MXE sprawdzi się na zwale po b-k i dało radę. Na sen to co prawda za mało, ale można się wyciszyć, uspokoić, wyłączyć świadomość i odpłynąć w coś w rodzaju letargu jak to określił Surveilled. Nieco większe dawki (do 15mg) oprócz spokoju zaserwowały już dość ciężkie przemyślenia połączone z dziwacznymi CEV-ami co było dość męczące i nie dawało uczucia wypoczęcia które towarzyszyło mi następnego dnia po mniejszych ilościach. Zastanawiam się jaki jest mechanizm działania skoro 10mg określa się jako dawkę progową i czy możliwe jest wyrobienie tolerancji przy takim używaniu.
Uwaga! Użytkownik mariwiki nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3363 / 355 / 0
tak to 5mg podjezykowo dziala uspokajajaco, poprawia dzien. od 15mg podjezykowo, moge stwierdzic, ze zaczyna sie dzialanie dysocjacyjne.
  • 989 / 35 / 0
Może ktoś jakimś cudem wie jak działa MXE na skręcie z h, albo chociaż z kody? Działa na bóle fantomowe to może i na skręta pomoże coś? W sensie pomoże, że zajmię na jakiś czas myśli które bardzo intensywnie i szczegółowo krążą wokół jednego tematu 'ale napierdala strasznie, a będzie jeszcze gorzej'.
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.