Już mi czat odpowiedział
Bromazepam, podobnie jak wiele innych leków przeciwlękowych i uspokajających, może wpływać na libido. U niektórych osób może powodować zmniejszenie popędu seksualnego, ale wpływ ten może być różny u różnych jednostek. Jeśli masz obawy dotyczące wpływu bromazepamu na twoje libido, zalecam skonsultować się z lekarzem, aby omówić ewentualne skutki uboczne i dostosować terapię odpowiednio. Pamiętaj, że każda osoba może reagować inaczej na leki.
24 czerwca 2023london5 pisze: 150mg baklo to bardzo duża dawka, napisałeś że bierzesz to kilka lat codziennie. To mnie przeraziło.
po tak długim czasie nie widzę opcji odstawienia tego, tym bardziej że, mam w domu bardzo nieciekawą, stresująca sytuację
i ten ''suplement'' ratuje mi życie
Jeśli ktoś z Was ma jakieś pomysły- rady, w sprawie odstawienia/zmniejszenia dawek tego leku
ewentualnie zastąpienia/ dodania jakiejś innej substancji...
bardzo proszę pisać na PW.
Pozdrawiam
Proszę o scalenie tematu. Proszę bardzo. Scalono~Duce
Czy w związku z uczuciem sedacji, senności zarzucacie Broma w dzień?
Jakie dawki mniej więcej warto zarzucać i jak częto by nie narazić się na rożne skutki uboczne?
Co macie na myśli pisząc w tym wątku o stanie specyficznej pluszowości po Bromku?
scalono - detronizator
Jak już zarzuciłeś taką dawkę, to lepiej zostaw sobie tą drugą paczkę i schodź pomału , żeby uniknąć uboków, chyba że masz już doświadczenie w tym temacie albo jakąś inną obstawę lekową.
24 lipca 2023Evilldead pisze: Ile mg polecacie na początek dla osoby bez tolerancji, ? (tzn wyrobiłem sobie ostatnio dość sporą tolerkę na zolpidem ale już w sumie nie biorę od mniej więcej miesiąca). Nigdy w sumie nie miałem do tej pory doczynienia z bromazepamem, czego mogę się spodziewać?
Ja jak zupełnie zaczynałam po 6 mg mogłam iść spać, także polecałabym pomiędzy 6 a max 12, zebys całego następnego dnia nie przespał xd
Aha i ja łącze benzo z energetykami, żeby nie przespać działania (no, chyba ze biorę nasennie to wtedy nie
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.