sprawdzone_info pisze:Może, hm, zabij się? Jak Tur3k. Śmierć ćpuna to jeden z niewielu moich powodów do radości.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
parodiaczlowieka pisze:Damn it. Częściej bywam w Gdyni. W Gdańsku praktycznie wcale.
Jeszcze
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Dopiero co z nim pisałem, miałem nikomu o jego planach nie mówic, ale skoro tak otwarcie tu o tym mówicie to nie będę sie z tym krył.. Ja pierdole ma ktoś z nim kontakt, potrzebuje info bo nie odpowiada na gadu!
Ogladalem ostatnio fajny film "hel", polski film z niezla obsada o heleniarzu, ktory ma spoko zycie i ma nawrot, polecam podbudowuje troche bo takie historie sie zdarzaja i nie czulem sie az tak jak skonczony cpun jak obejrzalem.
"Jesli jestes zdolny, by sie zabic - jestes zdolny zrobic wszystko" Taka prawda. Jak juz nie zalezy ci na zyciu to wez sie chociaz przydaj troche. Nie wiem, zajeb jakiegos pedofila, ktorego uniewinnili z powodu braku dowodow (bo samobojca i tak raczej wierzacy nie jest, a nawet jak jest to samobojstwo to grzech smiertelny w wiekszosci religii). Tusk szuja jebana juz dawno go zajebac powinni. Juz nawet lepiej by bylo jakby taki samobojca napisal jakis list nazmyslal, ze jego smierc to protest przeciwko czemus, przynajmniej szum by sie zrobil medialny i jakas wazna sprawe mozna by naglosnic.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.