Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 708 / 6 / 0
sprawdzone_info pisze:
Może, hm, zabij się? Jak Tur3k. Śmierć ćpuna to jeden z niewielu moich powodów do radości.
Dla mnie niczyja smierc nie jest podowem do radosci... Co to ma za znaczenie czy ćpuna czy zwyklego czlowieka?
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 51 / / 0
parodiaczlowieka pisze:
Damn it. Częściej bywam w Gdyni. W Gdańsku praktycznie wcale.
W Gdynii żadnych aptek nie znam z dobrymi cenami.
Jeszcze %-D
Uwaga! Użytkownik ThomasJefferson nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / 1 / 0
W Gdyni najtaniej za 5,95
  • 1794 / 124 / 0
Sprawdzone_info dobrze napisal, jesli ktos z powodu cpania wydaje wiekszosc "wolnego" hajsu na cpanie - to juz ma problem. A jesli odcina sie od swoich "niewtajemniczonych" znajomych, to ma ogromny problem. Trzeba zrozumiec, ze cpanie to nie cel zycia, a narzedzie, dzieki ktoremu mozna cos w zyciu osiagnac. Jesli ktos nie chce juz nic w zyciu osiagnac to bez kitu niech sobie zlotego strzala jebnie i po problemie.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 451 / 4 / 0
Kurwa nie straszcie mnie z tur3kiem - serio się zabił?! KURWA!
Dopiero co z nim pisałem, miałem nikomu o jego planach nie mówic, ale skoro tak otwarcie tu o tym mówicie to nie będę sie z tym krył.. Ja pierdole ma ktoś z nim kontakt, potrzebuje info bo nie odpowiada na gadu!
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 403 / / 0
Jak moze miec kontakt skoro sie podobno zabil!? Tez wielokrotnie rozwazalem samobojstwo, zwlaszcza ze moje miejsce pracy to warsztat samochodowy i mam pod reka pasy transportowe takie do ciezarowek, dlugie i mocne... Krotka mysl byla wiele razy, nawet bralem je w dlonie i myslalem jak najlepiej zawiazac petle, ale nigdy nie przeszedlem do czynow.

Ogladalem ostatnio fajny film "hel", polski film z niezla obsada o heleniarzu, ktory ma spoko zycie i ma nawrot, polecam podbudowuje troche bo takie historie sie zdarzaja i nie czulem sie az tak jak skonczony cpun jak obejrzalem.
  • 1794 / 124 / 0
Jaki jest sens wspolczuc czy plakac za samobojca? Niezaleznie od stosunku alezy sie cieszyc z jego smierci. Albo znalismy go, mielismy z nim dobry kontakt, rozumielismy go i wtedy powinnismy sie cieszyc, ze jego cierpienie skonczone, ze moze juz odetchnac od tego gowna zwango zyciem (a wy byscie go na sile trzymali przy zyciu, sadysci). Albo za niczowska koncepcja nadczlowieka uwazamy go za podludzia, ktory zgodnie z zasada "przetrwaja nadsilniejsi" nie przetrwal, bo byl slaby. Wiec znow sie cieszymy. Serio, ich juz nie ma, oni juz nie cierpia, a wy sobie jebiecie samopoczucie rozczulaniem sie.

"Jesli jestes zdolny, by sie zabic - jestes zdolny zrobic wszystko" Taka prawda. Jak juz nie zalezy ci na zyciu to wez sie chociaz przydaj troche. Nie wiem, zajeb jakiegos pedofila, ktorego uniewinnili z powodu braku dowodow (bo samobojca i tak raczej wierzacy nie jest, a nawet jak jest to samobojstwo to grzech smiertelny w wiekszosci religii). Tusk szuja jebana juz dawno go zajebac powinni. Juz nawet lepiej by bylo jakby taki samobojca napisal jakis list nazmyslal, ze jego smierc to protest przeciwko czemus, przynajmniej szum by sie zrobil medialny i jakas wazna sprawe mozna by naglosnic.
  • 102 / / 0
Widze, że "ciężko" się zrobiło a jeszcze nie ma jesieni...
  • 1794 / 124 / 0
Depresja jesienno-zimowa to ledwie pogorszenie nastroju, a nie depresja, bo jest spowodowana niskim poziomem serotoniny. Prawdziwa depresja trwa niestety caly rok i ciagnie sie dlugie lata.
  • 329 / 58 / 0
Kuffa, specjalnie zrobiłem sobie 2mc przerwy od kody, bo 300 zaczynało już tylko smyrać, i co i huj, zajebałem dwie paki thio i leże teraz cały czerwony serce napierdala jak pojebane, a specjalnie wcześnije zapodałem 20mg cetyryzyna :wall:. Pewnie już nici beda z euforii, jebane suffogówno, też tak puchniecie od tego? Żeby w dwóch aptekach w mieścinie nie mieli Antaka :finger:
Zablokowany
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.