Dział służący informacji na temat zmian w prawie – proponowanych, jak i wprowadzonych w życie.
ODPOWIEDZ
  • 451 / 14 / 0
@up
hehe , u mnie tak samo , psychodeliki , opio i benzo najważniejsze , no może jeszcze syntetyczne kanna ale to już mniej mnie rusza
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 305 / 2 / 0
WŁASNIE ZE ZDELEGALIZOWAC TE PSEUDONARKOTYKI WSZYSTKIE ALFY NIE ALFY NBONY PSYCHOKWASY GÓWNO DLA MASY JEBAC JEBAC!!
  • 684 / 154 / 1
ogar pisze:
WŁASNIE ZE ZDELEGALIZOWAC TE PSEUDONARKOTYKI WSZYSTKIE ALFY NIE ALFY NBONY PSYCHOKWASY GÓWNO DLA MASY JEBAC JEBAC!!
Ogar, weź się ogarnij %-D .
  • 305 / 2 / 0
to wy sie ogarnijcie, rozumiem pare zabawek wyszło fajnych no ale kurwa takie pseudostymulanty taaaka ich lista kazde chca doruwnać amf a tylko jebia beret 10 razy bardziej. pseudo kwasy pseudo ectasy PSEUDONARKOTYKI
  • 175 / 1 / 0
@up
Wole sobie zajebać np. 6-apb niż kurwa żreć nieklepliwe piguły albo z fetą (i tak żenioną)
BTC:1GA9NVZBYY1H7pduhoPw2s8HywQYEzncm2

http://www.ermail.pl/klik/VnJfYGUF
  • 684 / 154 / 1
ogar pisze:
to wy sie ogarnijcie, rozumiem pare zabawek wyszło fajnych no ale kurwa takie pseudostymulanty taaaka ich lista kazde chca doruwnać amf a tylko jebia beret 10 razy bardziej. pseudo kwasy pseudo ectasy PSEUDONARKOTYKI
Szczerze mówiąc w dupie mam wszystko poza psychodelikami, ewentualnie dysocjantami. Mogą sobie jakieś syntetyczne kannabinoidy wywołujące paranoje delegalizować, " pseudostymulanty " jak to napisałeś też sobie mogą delegalizować, ale od psychodelików ( w deseń pochodnych tryptaminy i fenyletyloaminy ) i dysocjantów wara !! :finger: . No bo co taki 4-HO-MET może zaszkodzić ?.

PS. CHUJ, najlepiej jakby wszystko zalegalizowali %-D Nikt by nie płakał.
Ostatnio zmieniony 12 września 2013 przez owerfull, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1203 / 21 / 0
Ogar pewnie by chciał także pestki konopi zdelegalizować? heheh ;)
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 305 / 2 / 0
no co ci homet zaszkodzi, nic nie zaszkodzi tylko ze orginał to grzyby czy tam elka i czemu tego sie nie trzymać tylko robią jakieś wersje demo. choć akurat homet był świetny: ) kilka perełek jest tylko ze oni od tak sobie produkują to a my jesdtesmy królikami doswiadczalnymi a najlepsze ze argumentem na plus całego RC jest to ze wiemy co cpiemy a i tak trrzeba wiedzieć który mentor aktualnie ma najlepszy sort. hehe czyli tez do konca czyste ercki nei sa ^^ bo to polska tu sie kombinuje!

pestki zdelegalizowac? nocośTY:) NIE MAM NIC DO NORMALNYCH NARKOTYKÓW. płaczecie ze nie zeźnionej amf nie mozecie sobie skręcic? juz z tynkiem nie mieszaja tylko np z jakas legalna alfą itd. błedne koło.

Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/post1436015. ... z2ecpX4K7M
Ostatnio zmieniony 12 września 2013 przez ogar, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1817 / 111 / 0
09.12.2013r mna TVP info wlasnie mowili cala godzine o dopalaczach i kobieta z ministerstwa sprawiedliwosci mowila ze do polowy 2014 r w sejmie bedzie projekt ustawy delagalizajacej jakies dopalacze.
  • 1203 / 21 / 0
Ciekawe, że tylko TVP sprzedaje te informację o dopalaczach, nie słyszałem nawet małej wzmianki w tym temacie w innych stacjach TV czy w ogóle w innych mediach...
Swoją drogą, ciekawe jaki ban nas czeka w przyszłym roku, ma ktoś jakieś przypuszczenia?
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.