Lek lekko mnie otumanił, ale nie ululał, nieco spowolnił, pomógł tez na kaszel a potem już nie było żadnych kłopotów z uzyskaniem recepty od internisty, u alergologa jak powiedziałam że pomaga mi na kaszel alergiczny to tylko lekko uniósł brwi i na twarzy zdziwienie, ale nalegałam że chcę receptę- przepisał.
Generalnie nigdy nie miałam kłopotu żeby to przepisali, nawet nikt nie pytał za wiele.:D
Kiedyś dla zrelaksowania się brałam pod wieczór, kiedyś zapodałam też więcej i wtedy ululał do snu.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
10-15 minut przed opio.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
chodzi o to by zabiec syndromowi odstawienia pregabliny i właśnie po to to dostałem w razie W czyli mówisz że powinno pomóc?
loteria
pozdr., Caput Mortuum
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.