- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
z cepem jest inna historia, podany doustnie wkręca się cholera z ~2,5h i BL tak samo znikomy ewentualnie w trakcie fazy czuje się "ostro" jak by w kablach krew z pieprzem płynęła, no ale mam tak tylko w trakcie (+ chemiczny posmak w ustach) za to przy fuknięciu...<o Boże ja już więcej tego nie tknę> ładuje sie szybciutko max 10min ale BL,kurwa rzygam dalej niż widzę i mam wrażenie ze substancją próbuję znaleźć każdą możliwą drogę ujścia (aka.grzyby ten sam efekt z tym ujściem)...
ps.jakie wrażenia? opisze w tym wątku jak wrócę po tym mixie do normalności
JohnyHa pisze:Wypróbowałem dwa miksy.
40mg MXE+po 3 godzinach 15mg 2C-P+po kolejnych 3 godzinach 100mg 6-APB ... JWH-307
Miks zajebisty.
...
W sumie cały trip trwał 24 godziny i po tym czasie zasnąłem dalej lekko sfazowany.
Fizycznie było bardzo lajtowo ... ale wyglądałem jak trup.
znajome szczury planują podobny miks, i zastanawiają się jak z kolejnością/dawkowaniem. Ma być 2cp i ma być 6-apb, i plan jest taki żeby przyjąć około 2/3 normalnej dawki jednego i drugiego, ale czy jednocześnie czy w odstępie czasu?
Nadzieja jest taka, że 2cp podbije stymulacje i wizuale, apb odpowiada za ogólny błogostan. Lepiej oba bodyloady na raz czy osobno? Może trochę imbiru co by nie rzygać? kiedyś pytałem o aviomarin na zbicie bl ale nie miałem rzeczowych odpowiedzi.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
i...i nie wiem co to był za sort bo mnie tak wystrzeliło w dookoła-planetarną przestrzeń wizualną ze przez najbliższe 5h nie wiedziałem gdzie ja kurwa jestem, i niebyły to takie o wizuale jak często zdarza mi się miewać....przez bite 5 godzin byłem nimi tak zasypany ze nawet 70Ho-met
czy 100 4 Aco nie dały takiego popisu.....ale w porównaniu do trypaminek gdzie oprócz kolorowego swiata dają jakąś głebie w całym trip-ie
tak tutaj był kompletny "chaos" nic się kupy dupy nie trzymało....mogę powiedzieć z ręką na sercu ze pierwszy ras (ups to juz jest drógi poprzedni był na 100 Aco :P) "bania"....dokładnie bania bo tripem za huja tego nazwać nie mogę przerosła mnie i moje oczekiwania i.....pełen szacun dla substancji, ale powtórzyć już tego nie zamierzam
btw. testowałem z ~ok 1miesiąca temu 2cp od 10-25mg ten sam sklep i nigdy, przenigdy mnie nie porobiło tak zdrowo jak teraz....tak ze radze uważac...
Nie odmierzałeś przypadkiem na oko?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.