Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
W związku z długim ładowaniem się obu substancji przy podaniu doustnym proponuje najpierw 250mg benzofuranu w kapsułce, 300 może być trochę za dużo jeżeli masz dobry sort, po 30-45min 15mg 2C-P snortem, ewentualnie, jeżeli nie przeszkadza ci "odrobinę" intensywny smak apb, to podjęzykowo, ładuje się trochę szybciej. Bodyload przy podaniu donosowym jest wyjątkowo nieprzyjemny, ale trwa o wiele krócej, dodatkowo wejście jest dość mocne jeśli nie masz dużej tolerancji, wręcz ostrzegam, pierdolnie zdrowo jezeli ci sie peak'i nałożą. Próbowałem, polecam jeśli nie masz pod ręką lepszych fenyloetyloamin, przypalanie do tego przy słabnących efektach również dobrze działa.
Uwaga! Użytkownik tryptamine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
thx Light za ten link do mixu, zdecydowałem 200+20 obie substancje do "papy",btw.w ogóle mój żołądek jest chyba z papieru albo...albo nie wiem z czego, BL przy 6'tce jest hmm...przyjemny?,wchodzi mi dość szybko max ~40min i już czuje pierwsze efekty (heh tan banan na twarzy)
z cepem jest inna historia, podany doustnie wkręca się cholera z ~2,5h i BL tak samo znikomy ewentualnie w trakcie fazy czuje się "ostro" jak by w kablach krew z pieprzem płynęła, no ale mam tak tylko w trakcie (+ chemiczny posmak w ustach) za to przy fuknięciu...<o Boże ja już więcej tego nie tknę> ładuje sie szybciutko max 10min ale BL,kurwa rzygam dalej niż widzę i mam wrażenie ze substancją próbuję znaleźć każdą możliwą drogę ujścia (aka.grzyby ten sam efekt z tym ujściem)...
ps.jakie wrażenia? opisze w tym wątku jak wrócę po tym mixie do normalności
  • 984 / 6 / 0
JohnyHa pisze:
Wypróbowałem dwa miksy.

40mg MXE+po 3 godzinach 15mg 2C-P+po kolejnych 3 godzinach 100mg 6-APB ... JWH-307

Miks zajebisty.
...

W sumie cały trip trwał 24 godziny i po tym czasie zasnąłem dalej lekko sfazowany.

Fizycznie było bardzo lajtowo ... ale wyglądałem jak trup.
lol, opowiesz coś więcej? lajtowo ale jak trup?

znajome szczury planują podobny miks, i zastanawiają się jak z kolejnością/dawkowaniem. Ma być 2cp i ma być 6-apb, i plan jest taki żeby przyjąć około 2/3 normalnej dawki jednego i drugiego, ale czy jednocześnie czy w odstępie czasu?

Nadzieja jest taka, że 2cp podbije stymulacje i wizuale, apb odpowiada za ogólny błogostan. Lepiej oba bodyloady na raz czy osobno? Może trochę imbiru co by nie rzygać? kiedyś pytałem o aviomarin na zbicie bl ale nie miałem rzeczowych odpowiedzi.
głupio wyszło...
  • 4807 / 272 / 0
Na pierwszy ogień w tym miksie wrzuciłbym 2C-P. Przemawiają za tym czas działania, znacznie gorszy BL, no i 2C-P raczej nie podbije działania 6-APB, odwrotnie już tak. Branie obydwu substancji w jednym momencie daje nadzieję na obiecujące wrażenia, ale fizycznie może być różnie, chyba nie zdecydowałbym się na to wyjście. Sporo też zależy od sortu 6-APB, biały ładuje się u mnie dość ciężko, znacznie gorzej niż beżowe odpowiedniki.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 586 / 8 / 0
a testował ktoś może zarówno 2C-P, jak i 5-meo-mipt z szósteczką? moje króliki zastanawiają się od czego zacząć w tym przypadku. ;)
szatan
  • 11 / / 0
<20mg 2cp) uff...udało mi się wrócić, ale....ale z miksu nici :D.....no wiec tak, wrzuciłem wpierw jak planowałem 15-20mg 2cp po ~1h zygałem (lol, 2 razy)
i...i nie wiem co to był za sort bo mnie tak wystrzeliło w dookoła-planetarną przestrzeń wizualną ze przez najbliższe 5h nie wiedziałem gdzie ja kurwa jestem, i niebyły to takie o wizuale jak często zdarza mi się miewać....przez bite 5 godzin byłem nimi tak zasypany ze nawet 70Ho-met
czy 100 4 Aco nie dały takiego popisu.....ale w porównaniu do trypaminek gdzie oprócz kolorowego swiata dają jakąś głebie w całym trip-ie
tak tutaj był kompletny "chaos" nic się kupy dupy nie trzymało....mogę powiedzieć z ręką na sercu ze pierwszy ras (ups to juz jest drógi poprzedni był na 100 Aco :P) "bania"....dokładnie bania bo tripem za huja tego nazwać nie mogę przerosła mnie i moje oczekiwania i.....pełen szacun dla substancji, ale powtórzyć już tego nie zamierzam

btw. testowałem z ~ok 1miesiąca temu 2cp od 10-25mg ten sam sklep i nigdy, przenigdy mnie nie porobiło tak zdrowo jak teraz....tak ze radze uważac... %-D
  • 4807 / 272 / 0
@levy1964
Nie odmierzałeś przypadkiem na oko?
  • 11 / / 0
Jak byś zgadł %-D,ale...ale zawsze zamawiam 100mg wiec podzielić to w miarę równo nie jest problem, no i nie zabieram się do tego pierwszy raz. Zrobiłem sobie kiedyś taki talerzyk ? <kwadratowy> 1x1x0.2 cm więc niema możliwości się jakoś bardzo pomylić przy dzieleniu.
  • 4807 / 272 / 0
Haha, to nie dziwię się że tak Cię poskładało. W wyższych dawkach wizuale narastają wręcz geometrycznie w miarę przybywania miligramów. Lepiej rozpuścić w spirytusie i dozować strzykawką, bo burdel przed oczami bywa po prostu wkurwiający, a słabnie przez całą wiecznosć :*)
  • 1251 / 4 / 0
Co sądzicie o mixie 6-APB z MDMA?

100mg 80% krysztalu + 30-50mg 6-APB jako delikatnie stymulujacy podklad (50mg mojego sortu dosc ladnie kopalo samo w sobie).

Jest sens mixować MDMA z kofeiną (guarana lub coś w ten deseń) zamiast fety?
ODPOWIEDZ
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.