Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 766 / 136 / 6
@Janekd
Wg mojej subiektywnej opinii, JWH-307 jest bielsze i bardziej sypkie niż MAM-2201, ale wygląda zupełnie tak samo jak JWH-182, to wszystko w obrębie jednego sprzedawcy. Aczkolwiek tego typu porównania nie maja jednak sensu, bo co sort - to różnica.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 6247 / 446 / 12
Moje JWH-307 jest w formie żółto-pomarańczowego, łatwo brylącego się kryształu. Skąd je mam? Nie wiem, ale nie z powszechnie dostępnego rynku RC w Polsce. :P
„Hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 9 / / 0
Każdy sort różni się mniej lub bardziej ale 182 faktycznie do 307 podobna była hmm...

Mówisz Berig 307 bielsze od MAM - ja to wogóle MAM tylko pomarańczowe (puder) miałem.
  • 8 / / 0
Które lepsze: JWH-307 czy JWH-182?

Czym się różnią? (high)
Która starczy na więcej?
Jak w ogóle to przygotować żeby palić?
  • 1456 / 19 / 0
U pewnego vendora są dostępne dwie wersje (a na jego innej stronce jeszcze dodatkowo z dopiską "new"), ktoś może się o tym wypowiedzieć, jeżeli testował różne sorty?

@UltraViolence, który sort w końcu kupiłeś? Bo widzę, że zadałeś to samo pytanie już w lutym. Ja ostatni raz tą substancję zamawiałem prawie dwa lata temu i wtedy nie było takiego podziału, więc nie mam porównania.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 26 / 0
NEW to pewnie świerzy sort ,przecież nie może się różnic profilem działania bo to już by była inna substancja
  • 1456 / 19 / 0
No widzisz, a jednak ktoś to tak oznaczył, a z doświadczenia wiem, że różne sorty mogą jednak się trochę różnić w działaniu (profil działania ten sam, ale np. więcej skutków ubocznych spowodowanych zanieczyszczeniami przy syntezie), stąd moje pytanie, który lepiej zamówić?

Proszę o kontynuowanie rozmowy dotyczącej sortów w dziale "Sprzedawcy"...
Marchew.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 4 / 0
możliwe że 1/25 tego nie"new" słabo działało?
nie paliłem nic przez tydzień, po lufce lekkie wyluzowanie, nic poza tym
  • 35 / / 0
Czy po JWH-307 tolerancja rośnie podobnie jak po UR144, czy słabiej/mocniej?
  • 41 / 2 / 0
Fido JWh przy tolerce to trzeba tak z 1/10 to wtedy działa jak trzeba
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.