Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 290 / / 0
I pojawilo sie razem z 2-fmc ;) Wykopałem temacik co by ludzi nie tworzyli omyłkowo nowych (ten spadl az na 3 str.) i czekamy na opinie !Ja cos w niedlugim czasie o tym skrobne, ale obecnie lipa z hajsem.
  • 2334 / 9 / 0
Jak tak sobie przypominam to średnie to było, ale lepsze niż te pentedrony, bufedrony, czy też neby. Tylko peak krótki jakiś. Takie 3-FA już lepsze, jak dla mnie z tych wynalazków dostępnych.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 4807 / 267 / 0
Dla mnie 3-FA nie ma w ogóle startu do 3-FMC, z tym że jadłem różowy sort, a tu mowa zapewne o białym, niedługo będę go miał i sam jestem ciekaw co mi pokaże. Zamierzam zmiksować z 3-MMC z nadzieją srogiej pizdy, której tak mi brakuje :emo:
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 101 / / 0
The Light witaj w klubie już zamówione po 1g obu, zdam relacje na dniach.
  • 2334 / 9 / 0
Mówiłem o tym różowym sorcie. Dostępnym z 1,5 roku temu w sklepie, który już ma w dupie na kraj, Jakiś niepokój ta substancja we mnie wywoływała.
Ostatnio zmieniony 19 marca 2013 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1893 / 181 / 0
Nie wykupcie mi wszystkiego haha...
Będę testował na dniach. Szukałem euforyczno-spidującego procha, może będzie nim ten flufedron, wyjebane już mam na koty, neby, pentedrony...
  • 39 / 1 / 0
Różowy był na prawdę dobry. W mojej opinii większość teraz dostępnych b-k nie ma do niego startu. Zobaczymy co pokaże ten.
  • 1167 / 13 / 0
Różowy z tego co pamietam byl podobny w dzialaniu do 3-FA ale slabszy.
  • 101 / / 0
ten cały flufedron jest bardzo cienki. Mixowałem go razem z 3-MMC, bardzo krótko działało oraz bez rewelacji. Podawane cos ponad 150mg snifem na przemian z 330mg 3-MMC oral.
  • 1107 / 51 / 0
Jaki kolor i zapach ma obecny sort ??
Chuj na kaczych łapach
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.