Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2115 / 625 / 0
@Hardkorjp, niestety nikt Ci stąd nie powróży, czy sprzęt wróci do poprawniejszego działania. To też kwestia poprzestawiania sobie pewnych rzeczy w głowie. Za pewnik można uznawać tylko to, że dalsze branie/zwiększenie częstotliwości używania H czy innych opio będzie pociągało za sobą rozwój pewnej specyficznej obojętności życiowej, w tym obojętności na kształty i widoki, które kiedyś wywoływałyby u Ciebie zawał serca i ostry przepływ krwi w rejony krocza.
Jeśli jesteś w stanie, to spróbuj poeksperymentować z ograniczaniem i zobacz, czy ma to pozytywny wpływ na erekcję. Nie jestem miłośniczką faszerowania facetów sildenafilem, ale w pewnym wieku czy okolicznościach też można wziąć to pod uwagę, zwłaszcza patrząc na dostępność, w przeciwieństwie do podobnych ułatwień życia dla kobiet zafundowanych jednocześnie przy zniesieniu Rp na sildenafil... Musiałam sobie posarkać. Powodzenia, jakkolwiek to nie brzmi.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 576 / 126 / 0
03 stycznia 2020Hardkorjp pisze:
Mam dość wstydliwe pytanko, wale opio już z 2 lata, ostatnio zdarzają się ciągi na h 3-5 dniowe, a potem 2-3 dni przerwy. Od kilku tygodni wcale nie czuję podniecenia, a podczas dwóch ostatnich stosunków opadł mi po prostu w trakcie. Czy zmniejszenie częstotliwości brania mi pomoże? Choruje od 4-5lat również na ciężką depresję co pewnie także ma wpływ. Czy jezeli zacznę brać opio załóżmy raz w tygodniu to mój sprzęt wróci do normy? Jeżeli muszę rzucić je calkiem to jestem gotowy to zrobic, kocham moją kobietę i nie chce jej stracić. Nie chce być inwalidą, ale także niezbyt wyobrażam sobie życie bez opio, chciałbym grzać chociaż raz w tygodniu.
Opioidy zmniejszają poziom testosteronu. Jeśli chcesz być bardziej sprawny seksualnie musisz brać mniej. Jeśli chcesz być jeszcze bardziej sprawny musisz w ogóle nie brać.
  • 2115 / 625 / 0
up, bądź podejmować czynności mające wpływ na podniesienie poziomu testosteronu, choćby na chwilę. Ale generalnie tak, wóz albo przewóz. Choć najbardziej zauważalne rezultaty dałoby długofalowe rozwiązanie, to dobrze, jak organizm nauczy się go troszkę wytwarzać np. na wyścigach, sportach walki z tych kontaktowych z przeciwnikiem, jakiejś pasji gdzie można dominować nad kimś, w internecie pewnie są strony bardziej kompetentne ode mnie, może poszukanie w miejscu traktującym o randkowaniu/podrywach i odwadze potrzebnej do zalotów też coś przyniesie. Byłabym okrutna, zalecając celibat od swojej ręki, choćby chwilowy. ;-)
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."