Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
BrightestStar pisze:
Bufedron jako zamiennik mefedronu? Ludzie, nie rozpierdalajcie mnie. Obydwa związki mają swój specyficzny profil działania i łączy je tylko to, że są pochodnymi katynonu o właściwościach stymulujących
no ,więc pytam ,czym się różnią?
  • 2775 / 39 / 0
mefedron u większości użytkowników poza stymulacją zwykł wywoływać bardzo silną euforię. bufedron co najwyżej może podnieść Ci nastrój. Oto zasadnicza różnica
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 1 / 0
Ja z wiedzy teoretycznej o bufedronie dodałbym jeszcze to że jest chęć do robionia czegoś konkretnego i do mówienia na konkretne tematy a nie jak po mefie od rzeczy.
  • 2775 / 39 / 0
E tam, gadka na mefie była ciekawsza, czasem jednak zbyt otwarta %-D
bufika lepiej brać jak się ma coś konkretnego do zrobienia, czego normalnie się nie chce zbytnio czynić. Wtedy jest bardzo pomocny ;) ot, czysty stymulant ;)
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 1 / 0
No tak otwarta i zmiana tematu 3 razy w jednym zdaniu po czym nie wiesz co chciałeś powiedzieć :P Już dziś znowu tak bede miał :)
  • 8 / / 0
dzięki
  • 347 / 6 / 0
Na każdej stronie chyba trzeba jasno pisać: BUFEDRONU NAWET NIE WARTO ZACZYNAĆ PORÓWNYWAĆ DO MEFEDRONU. Inny profil działania. Ale najlepsze w nim, że nie jest taki nachalny. Warto go trzymać w schowku na różnego rodzaju sytuacje wymagające wzmożonej aktywności, i to nie tylko takiej typowo fizycznej.
  • 20 / / 0
do nauki się nada?
  • 347 / 6 / 0
Tyle stron w tym wątku i nie doczytałeś informacji o tym? Pewnie, że się nada. Właśnie do nauki i pracy jest najlepszy. Nie ma typowej, pustej stymulacji jak po amfetaminie. Po takiej sesji nauczania 3/4 wiadomości idzie w zapomnienie. Z bufedronem wszystko idzie gładko, przyjemnie i zostaje więcej w głowie. Nie mówiąc, że zjeby nie ma jako takiej.

Ale z mefedronem to mało ma wspólnego.
  • 9 / / 0
Na początku, przepraszam, ale… nie mogę się powstrzymać .. przekaż murtibingowi, że jest dla mnie pozytywnym znającym się na rzeczy mistrzem topiców, które administruje…

Dobra, dość tego serwilizmu wobec rządzących tu władz ;). Kocham odmienne stany świadomości, niestety nie jestem w stanie sobie zbyt często na nie pozwolić, gdyż mam od dzieciństwa silne poczucie obowiązku zakorzenione przez totalitaryzm ojca – pułkownika.

Wracając do tematu: dziś mam swój pierwszy raz z bufedronem i jest naprawdę miłą substancją. Nigdy nie byłam uzależniona od mefedronu (strasznie żałuję, że tak późno odkryłam tą substancję – choć myślę, że i tak z moim charakterem nie uzależniłabym się…. – a próbowałam zaledwie 2 razy mefedron i walkę z próbą dociągania ogarniam - czyli rozumiem Was………)

Dobra, przepraszam za ten off topic z mefedronem. Rozmawiamy o bufedronie. Jak najbardziej, dobra rzecz. Jeśli będąc nudnym mrukiem masz ochotę napisać, o sobie tyle, co ja powyżej, to oznacza, że na pewno działa ))

Pozdro wszystkie zagubione duszyczki  w sumie chemia rules. Jak dla mnie – nie uzależnionej – zajebista alternatywa do ogłupiającego alkoholu i nieprawdziwej trawy. Stwórzmy idealną substancję, w końcu… wszyscy jesteśmy substancją… co sądzi mirtubing? Da się stworzyć idealnie współgrającą substancję z naszym jestestwem chemicznym??

Podsumowując: bufedron daje fajną stymulację odmulającą, idealną dla ludzi, chcących się otrzeźwić, ale bez jakichś jazd typu kop euforii i myślenie typu: "teraz to jest dla mnie najważniejsze aby z tą euforią się połączyć i u jej u stóp rozkładać dywany i prosić o jeszcze (vide mefedron)".

Po szóste: mam nadzieję, że pomoże ludziom w nałogu alkoholowym - bufedron warto podsuwać osobom nadmiernie pijącym. Sama mam ukochaną osobę którą ścierwo alkoholu ostatnio zjada. I bufedron na pewno jej pomoże :)

Wszystkiego dobrego:)

Z najlepszymi pozdrowieniami,
bufedron nadaje z mózgu Joanny 
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.