Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 212 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gecko »
Dziwisz się? Mózg Ci zaczął lepiej pracować, więc teraz zapamiętujesz wszystkie sny. A że masz zrytą psychikę, to już nie jest wina tego leku. Przyzwyczaj się, ja tak zrobiłem i jest luz ;-)
Uwaga! Użytkownik Gecko jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 120 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ;] »
NiezdrowyAntoś pisze:
oj i sie zaczelo, lykam piracetam kolo 10 dni a kilka dni temu zaczely mi sie snic koszmary ]
Jak zacząłem brać noo ogólnie zaczęło mi się coś śnić;] Koszmary- wina nootropilu. Osobiście po tym nie miałem koszmarów ale musisz sobie poradzić;]
Uwaga! Użytkownik ;] nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Torpeda »
Mozecie mi powiedzieć czy Piracetam wpływa u was jakos na faze z MJ ??

Ostatnio brałem pare razy piracetam i raz DragonFly i jak zajaram sobie to faza jest zupełnie inna niż normalnie. Nie mam pojęcia od czego to zależy ale pewnie mnie poryło po tym kartonie :)
Nie ma co się smucić - i tak do MONARu wrócisz !!
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lleguu »
ja biorę dawki nootropil 2400mg i 1200mg od 2 dni i powiem ze ciekawie jak wcześniej nie mogłem się skupić to teraz przeczytałem wszystkie wpisy w tym temacie . lekarz powiedział mi ze dawki leku na poprawę pamięci to 2400mg 1200mg a co najlepsze od momentu jak zacząłem szamać nootropil przeczytałem z 5 książek przynajmniej po 200 stron każda jedna nawet 400 stron miała dobre , pierwsze efekty po zażyciu nootropil coś podobnego jak po fecie miłe odczucie na dyni , chłód ,paliłem 6 lat dzień w dzień mj z licznymi przerwami to z pamięcią kiepsko
a nootropil biore od miesiaca teraz jade drugi miesiac i jest fajnie kilka kaw i mogę cały dzień siedzieć i czytać biorę jeszcze prozac to zapewnię tez ciekawie działa motywacja jest wspaniała
jest taki lek który dziala na pamiec tak jak pierwsza faza na fecie, w szkole poraz pierwszy na fecie 3 lekcji nauczyłem sie na 5-10 minutowej lekcji i 4 czy 5 wpadła z fizyki

zaczynałem od dawek 400-400-0 800-800-0 teraz 2400-1200-0
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2009 przez lleguu, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik lleguu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
tez miałem takie wrażenie że najbardziej odczuwalna poprawa pamięci była przez pierwsze kilka dni od zaprzestania w zażywaniu piracetamu
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KingCrimson »
Też biore memo, 2x po 1200mg dziennie. Oststnio będąc na imprezie nieco mnie zwaliło z nóg.. typowy zgon, dodam tylko że 4 piwka wypiłem... :) Wniosek oczywisty. Mix z szałwią też dawał swoje..
  • 803 / 6 / 0
Ale za to jaka impreza :-D Przynajmniej dla mnie faza alko+piro+thc jest ciekawe.
  • 678 / 2 / 0
Jak jest z przeterminowanym piracetamem (data do spożycia 2008), wiadomo, benzo można łykać i 10 lat po terminie i działa jak trzeba ale cholera wie jak to z innymi substancjami jest. Miał ktoś do czynienia z przeterminowanym piracetamem? Pomijam sam fakt tego, czy piracetam działa, czy to tylko placebo.
  • 107 / 1 / 0
Mam opakowanie memotropilu ale z tego co tu czytam to chyba wywale to na smietnik.
Uwaga! Użytkownik JanuszMarian nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
banger pisze:
Mam opakowanie memotropilu ale z tego co tu czytam to chyba wywale to na smietnik.
To jest oferta handlowa? Chcesz się przylansować na zdrowy tryb życia czy na coś wymienić?
A ja myślę, że jesteś ciotem <nutki>
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."