Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Jakieś wnioski masz? Bo ja sam nie mam pojęcia.
21 października 2017Mipro pisze: To dziwne, bo już miałem od drugiego Vendora i ALD-52 zawsze ma smak. Taki gorzki, z może lekką kwaśną nutą. Ale po prostu czuć to. I to nie jest mój wymysł, tylko faktycznie czuć smak.
Jakieś wnioski masz? Bo ja sam nie mam pojęcia.
WARN. Bez takich tekstów! /neurobiolog
Oszamany 1 pod gieta mefy(jak kończy się bl) daje całkiem mega pizde, a mianowicie fiolet i brak poczucia przestrzeni przez wizuale. ;) Ledwo człowiek się porusza w takim stanie. :)
Wyjątkiem był ETH-LAD, który czułem jako gorzkawy.
I trip był po nim nie za przyjemny.
Może jakiś zepsuty zeżarłem? :)
21 marca 2018OomAmee pisze: Może jakiś zepsuty zeżarłem? :)
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.