Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 3854 / 315 / 0
Nie czuję się lepszy w jakiś sposób. I przez to nie przechodziłem. Za amatora byłem już pro.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
"Za amatora byłem juz pro"... Ja pierdolę -.-
"Co nas nie zabije to nas wzmocni..."
  • 225 / / 0
Moja najczęstsza krzywa faza to zimno. Jak mnie złapie jebana zimnica to mogę się ubierać w nie wiadomo ile rzeczy i i tak mną telepie. Strasznie chujowe to jest. Nienawidzę zimna. :emo:

Czasem też nie idzie się ze mną dogadać, bo gadam cicho i urywam słowa, ale to bardzo rzadko mi się zdarza.
I don't think that there's anything worse in the world than being ordinary .
  • 81 / / 0
No cóż, zawsze znajdą się tacy 'pro' ;D

Też chciałabym te czasy, gdy 2 buszki mnie pozytywnie składały... A nie, teraz hoffman lub wiaderko, żeby dobrze ujarać mordę..
Uwaga! Użytkownik slodziakowa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 1 / 0
ujarac hoffmanem>? jak sie pali na hoffmana?? zarzucasz 250mic lsd wsiadasz na rower i jarasz/?:D
Higher and higher, through the cosmos we had tripped
Seeing stars turned inside out, we thought our minds had flipped
Colors swirling, sounds are drifting, thinking we were dead
The wizard turned and spoke to us and, this is what he said ....
  • 225 / / 0
[quote="ITheWitchfinder"]
ujarac hoffmanem>? jak sie pali na hoffmana?? zarzucasz 250mic lsd wsiadasz na rower i jarasz/?]

No offence, ale jeśli już to Hofmannem
I don't think that there's anything worse in the world than being ordinary .
  • 343 / 3 / 0
Moja krzywa jazda najczęściej zdarza się jak jade autobusem..nagle jakaś denna rzecz mnie rozśmieszy i hamuje się jak tylko moge żeby nie wybuchnąć , albo zdaje mi się że cały drżę i ludzie na to patrzą .. albo jak mam słuchawki na uszach to cały czas myśle że ludzie się na mnie gapią bo za głośno oddycham i tego nie słyszę.. strasznie strasznie strasznie denerwujące i uprzykrzające fazę..
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
omega_91 pisze:
Moja krzywa jazda najczęściej zdarza się jak jade autobusem..nagle jakaś denna rzecz mnie rozśmieszy i hamuje się jak tylko moge żeby nie wybuchnąć , albo zdaje mi się że cały drżę i ludzie na to patrzą .. albo jak mam słuchawki na uszach to cały czas myśle że ludzie się na mnie gapią bo za głośno oddycham i tego nie słyszę.. strasznie strasznie strasznie denerwujące i uprzykrzające fazę..
no mam identyko czasami! najgorzej jak musze stać w autobusie a jestem spalony to zawsze kupe zamieszania robie przy tym^^ przynajmniej tak mi sie wydaje.. heh a z tym drżeniem to nawet kumpla kiedyś spytałem czy mi sie tylko wydaje czy naprawde drże, ale uspokoił mnie i powiedzial ze mi sie wydaje... ufff:))
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 138 / / 0
Nieprzeczytany post autor: HunT »
Drżenia nigdy nie miałem (ani we wkręcie, ani na serio), ale schemat "wszyscy patrzą i bez wyjątku wiedzą, że jestem zjarany" jest wyjątkowo powszechny. I mimo, iż zdaję sobie sprawę z tego, że zdolnych do zidentyfikowania mojego stanu jest może 5% potencjalnych obserwatorów, to i tak unikam patrzenia komukolwiek w oczy czy chociaż przelotnego spojrzenia na czyjąś twarz. Ech =]
  • 12 / / 0
mi raz w sklepie się wydawało że ktoś powiedział "o skuta" :).chodziłam po sklepie spojrzałam na kogoś i automatycznie uśmiech na twarzy i ucieczka ;P
Uwaga! Użytkownik kamilala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.