Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Ile kodeiny tygodniowo spożywacie ?
mniej niz 200 mg
111
28%
200-600 mg
101
26%
600-2000 mg
104
26%
2000-3000 mg
36
9%
3000-4000 mg
15
4%
wiecej niz 4000 mg
27
7%

Liczba głosów: 394

ODPOWIEDZ
  • 459 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Roni Regan »
Wcześniej 600-1200 tygodniowo, od tego roku 0 i niech tak zostanie
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 1384 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
nie długo znowu będzie po 450 na dzien pozdro
Jaka ambicja %-D z 1,500mg.na 3,150mg.tygodniowo %-D
Ja narazie nic-z przymusu i racji wyjazdu za granice+wrodzonego lenistwa
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2010 przez bandzior83r, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: isitme »
witam

w sumie to jestem początkujący w tym temacie.

Jak dotąd zarzuciłem sobie na raz dwie paczkie thiocodinu po poczytaniu tego forum. To było z jakiś miesiąc temu. Boję się, że za szybko się uzależnię, więc sobie ustaliłem że tylko raz na miesiąc. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Swoją drogą - jak niektórzy biorą tyle i tak regularnie to aż mi głupio pytać o Thiocodin w aptece ...
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Jak masz sie wpierdolic, to chyba lepiej odrazu? Szybciej wyladujesz na dworcu, i mozliwe ze szybciej wrocisz.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 129 / 8
Może kurwa byś się sam zastosował? Póki co radzisz komuś kto jest znacznie mniej wjebany niż ty. Nie każdy kto spróbuje kodeiny ląduje na dworcu, ale po chuj się zastanawiać nad tym, co się śle na forum. Jest moda na dworcowe rozkminy - to ciśniemy każdemu nowicjuszowi z tej samej beczki. Bez myślenia, tym bardziej bez odnoszenia do siebie. Soulless, lepiej sam spierdalaj na centralniaka jak masz pisać takie bzdety.

Rozkurwiają mnie wypociny nastoletnich łbów którzy heroiny na oczy nie widzieli a piszą o dworcu.
  • 1611 / 34 / 0
/cut/
srx
Ostatnio zmieniony 25 maja 2010 przez Maskaradore, łącznie zmieniany 1 raz.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 3449 / 129 / 8
Umarła mi dusza, wraz z wrodzoną i nabytą głupotą mam nadzieję. Denatkę znaleziono obok szatkownicy zmysłów i sokowirówki uczuć, wkręconą w trybiki maszyny narkomanii. Nigdy nie wróci, ale przynajmniej nie będzie sama...

Kurwa co za offtop
  • 1611 / 34 / 0
przepraszam za ten offt.
/cut/
Ostatnio zmieniony 25 maja 2010 przez Maskaradore, łącznie zmieniany 3 razy.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
Czeslaw pisze:
Rozkurwiają mnie wypociny nastoletnich łbów którzy heroiny na oczy nie widzieli a piszą o dworcu.
ale pewnie byli na dworcu w jakiejś większej miejscowości i poczuli moc.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 129 / 8
Maskaradore: masz PW, mam nadzieję że dojdzie.

koala: jasne. i muszą pisać "szybciej skończysz na dworcu" do każdego kto zadaje pytanie typu "ile kody na pierwszy raz"?
ODPOWIEDZ
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.