Zwykli użytkownicy nie mogą zakładać wątków na tym forum.
Jeśli chcesz zamieścić tu FAQ, HOWTO, albo kompendium swojego autorstwa – zamieść je w dziale >Psychofarmakologia<, a na początku posta dopisz, że chcesz by wątek był w Kompendiach.
A ty mordo napierdalasz środki uspokajające
Za rogiem gdzieś się czai zagadka istnienia
A ty proszki napierdalasz na obniżenie ciśnienia
Zdarzyło się to 2-3 razy na zjeździe po ostrym koceniu(jeden raz naprawdę mocno). Miałem wtedy wrażenie stania metr obok siebie, bycia pod powierzchnią wody, w jakimś słoiku, odizolowania od rzeczywistości, dialogi ludzi były ciężkie do zrozumienia, przyjęcia i zaakceptowania, występowały trudności z ustaniem na nogach czy wypowiedzeniem składniejszego zdania. Całość mogła trwać do 45min i mijała po odespaniu. Wiąże te problemy z serotoniną bo minęły całkowicie po suplementacji 5-HTP. Myślę, że jeśli to nie był ZS to był to jakiś zaczątek bądź też inny efekt związany z serotoniną, co myślicie wy?
Pewnie mogło być też przez 2 tabletki z 5-htp co biorę codziennie. Trochę przesadziłem i pisałem ostro spizgany i sam się nakręcięłm :wall: :wall:
Jestem prawie pewien, że właśnie to mi się przytrafiło na Woodzie, ale nie znam podstaw naukowych ku temu.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Niestety. Znowu muszę stwierdzić, że temat ten pomimo tego, że zawiera wiele wartościowych i mądrych postów nadaje się tylko i wyłącznie do kosza. Kto z was, drodzy użytkownicy chciałby przez 1 głupiego posta, napisanego przez jakiegoś debila, kretyna, idiotę, bezmózgowca
UMRZEĆ? W dupie mam wasze przygody łączeniowe SSRI z DXM ( który też puste łby nim jest )
CPUNSKIE ŁBY! TAK! ĆPUNSKIE ŁBY JEBANE! Kto z was ku**y będzie odpowiadał za życie innego człowieka? Małolata, który przeczyta waszego głupiego posta i nie da rady sobie z tym, z czym dałyby sobie radę wasze "mocne w chuj" mozgi?
Idioci, którzy chwalą się tym połączeniem powinni zostać zesłani na Sybir.
dekstrometorfan sam w sobie jest już zajebiście silnym ssri!
Nie masz pewności; nie wiesz czy masz rację; nie wiesz skąd to wiesz; nie wiesz czy to co mówisz to prawda; nie wiesz kim jesteś; nie ogarniasz tematu, bo jesteś tylko tępym narkusem, który myśli, że zawsze ma rację, BO TAK KURWA A NIE INACZEJ, czytaj to co jest pod spodem:
Zarzuć sobie 1200 deksa i 400 fluoksetyny, albo innego ssri ( oczywiście dobierając odpowiednio większą dawkę dla oczekiwanego efektu )
i wypierdalaj stąd tępy łbie. Zrobisz dobry uczynek dla ludzkości i twój bożek może Ci przebaczy.
Każdy organizm reaguje inaczej na różne związki ( a tym bardziej miksy ).
Każdy z nas ma swój niepowtarzalny identyfikator, a co za tym idzie swoją gospodarkę hormonalną i swoje ( inne niż TWOJE śmieciu, który mówisz, że łączyłeś i było fajnie ) reakcje organizmu.
Nie napisałem tego po to, żeby was lamusy obrazić, wyżyć się na hypku, bo miałem ciężkie dzieciństwo, albo jestem na glodzie.
Nie kurwa... Napisałem to, żeby ustrzec innych przed konsekwencjami tego czynu.
Pozdrawiam, wełna
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.