Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Zablokowany
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Maros »
hydroksyzyna+dxm+kodeina? hm?
Tu nie ma ćpuńskiego podpisu
Z Czech za Polską tęsknię..
  • 77 / 1 / 0
Dzięki dajmon.
To chyba zrobię sam mix DXM z colą i spirytusem, doprawiony sokiem cytrynowym dla smaku. Dobrze będzie?
Uwaga! Użytkownik K.K.Baczyński nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 162 / 5 / 0
Czy jest bardzo niebezpieczny mix ?
Stosował ktoś takowy ?

[Benzo + Tramal + Amfetamina]
Uwaga! Użytkownik Recoba nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / 6 / 0
Mam pytanko.
Czy 15 mg relanium , 300 mg tramalu i 90 mg kodeiny zarzuconej razem wszystko ( benzo 30 min. wczsniej) da dobrą fazę? Proszę o szybka odpowiedź :)
Pozdrawiam :)

[Miks rolek , kody i tramalu]
Uwaga! Użytkownik kiszka123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Da, prosiłbym jednak, żebyś po tym miksie umarł i nie zasłaniał mi widoku :-)

Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 377 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
faza będzie super, ale to zależy od tego jaką masz tolerke, czy dawka kody wystarczy itp.
na twoim miejscu wrzucił bym najpierw rolki, potem po 30 min tramca (jakiego masz, nie retardy???) no i kodę bym dorzucił jak już trampki dobrze zaczną działać czyli po jakichś 45 minutach, to właśnie zależy od tego czy masz kapsułki, krople czy retardy

pozdro

Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / 6 / 0
Gofel - mam 150 mg Poltramu Retard ( rozgryzłem go) + wziałem 150 mg tramalu kaps. i kodę z efferalganu c. ~95 mg ( tyle mi zostało) 30 min. przed tym 2 rolki , po 20 min 3 rolke dorzucilem. Czyli w sumie w niewielkich odstepach czasu 10 mg dziazepamu , 300 mg tramalu , i 95 mg kodeiny + 5 mg diazepamu.

Właśnie czy relanium wzmacnia działanie tramca? czy może lepszy baclofen zamiast relanium?

Pozdro!

Ostatnio zmieniony 20 maja 2008 przez kiszka123, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik kiszka123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Lepszy baclofen, zawsze.

Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 129 / 1 / 0
Kurwik pisze:
Lepszy baclofen, zawsze.
Ano Kurwik ma rację. Już sam baclofen jest kilka razy lepszy od miksów klony+alko ;-) A baclofen w różnych miksach jest przez wielu porównywany do działania heleny... poezja ][Miks rolek , kody i tramalu][/color]
No one told you when to run, you missed the starting gun.
  • 45 / 6 / 0
Aha czyli zamiast rolek mam wziać ze 2 tabl. baclofenu ( tego mocniejszego) do 300 mg tramalu? I relanium juz nic do tego nie dodawać? Czy może 5 mg czy 10 mg diazepamu + 1 tabl. lub 2 tabl. baclofenu i dopiero Tramal 300 mg? Doradźcie najlepszy mix. Czy mam rozumieć że rolki nic nie dadzą do tramalu i ich wogole nie brać do niego?
I jak to wszystko polaczyć. :)
Z góry dzięki :)

Zablokowany
Newsy
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.