Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: 94l4 »
ha! błąd bo inny klimat miejsca w ktorym tripujesz=inny trip.Ogolnie nie lubie po tym chodzic po mieście...najlepiej sie położyc przy dobrej muzyce ...
  • 257 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Shapeshifter »
w lesie nocą jest dziwnie i można łatwo się zagubić :D
I fantasized 'bout this back in Chicago
Mercy, mercy me, that Murcielago
That's me, the first year that I blow
How you say broke in Spanish? Me no hablo
  • 1951 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: 69plateau »
dla tego leży się w krzach i nie rusza. ewentualnie ucieka przed nieistniejącą burzą.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 255 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: hamah »
hehehheh , patent z muza wyjeb :D ja mialem cos na wzor tego

http://www.youtube.com/watch?v=0NxyJcawNME
z tym , ze tu dominuja biel
"Sit back with this six-pack and a spliff that"
"olej spidy, bracie, ratuj zycie i jedz kwasy!"
  • 257 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Shapeshifter »
ja omijałem nieistniejące krzaki by wbijać się w prawdziwe :D
I fantasized 'bout this back in Chicago
Mercy, mercy me, that Murcielago
That's me, the first year that I blow
How you say broke in Spanish? Me no hablo
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dietpills »
69plateau pisze:
dla tego leży się w krzach i nie rusza. ewentualnie ucieka przed nieistniejącą burzą.
Tak i rano się okazuje że się uciekło 15m w ciągu kwadransu :blush: i jeszcze te duchy, które trzeba przekonać żeby pozwoliły odejść... :cheesy: :cheesy:
z nami pozbędziesz się sadła siedząc w fotelu i wsuwając lazanię
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: krzak »
Generalnie własny pokój, ale uwielbiam Wrocław, nie znam dobrze jeszcze tego miasta ale tu jest tyyyle kurwa magicznych miejsc do tripowania. To miasto ma psychodeliczną duszę.
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dresu »
hmm najlepszy trip pamiętam w pokoju mundziela;]
Ksywe "Dresu" porzuciłem dawno temu śmierdziała gimnazjum...
Teraz to ja Obama;D
  • 1951 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: 69plateau »
" i jeszcze te duchy, które trzeba przekonać żeby pozwoliły odejść... :cheesy: :cheesy:" ty przynajmniej je widziałaś. wiesz jak ciężko się gada do kogoś kogo się nie widzi?
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dietpills »
Ja naprawdę jestem pod wrażeniem, gdy osoba ma zdolność do przekonania do swojej racji kogoś, kogo nie dość, że ani zna, ani widzi to jeszcze jego istnienie jest mocno podważane przez zdrowy rozsądek.
Kobieta w niebieskiej sukience na szelkach i z pustymi oczodołami puściła mnie. ^^
O taaak, najbardziej lubię tripować w górskim lesie :heart:
z nami pozbędziesz się sadła siedząc w fotelu i wsuwając lazanię
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.