Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 159 / 8 / 0
Mam pytanie odnośnie fety. Wiele razy ją brałem, ale takich jazd jak dziś to jeszcze nie było. Podejrzewam, że dostałem psychotropy.

Z tego co mówił sprzedawca to jest to w chuj mocna feta i żeby z nią uważać. Wjebałem około 21:30 - jedną ściężkę ok 150mg, potem jedno piwo. I od 1,5h mam jakieś schizy i lekki nieogar mi się włączył.

Nie wiem co o tym sądzić, zawsze barłem fete zmieszaną z magnezem czy kreatyną i na start waliłem 0,5g i było ok. Potem dorzucałem po 200-300mg co kilka godzin. Czułem speeda, chęć do pracy - wszystko ogarniałem.

Czy jest możliwe, że 150mg mnie tak porobiło, że stąd ten nie ogar? Czy tak jak podejrzewam sprzedawca mnie oszukał i nie dał fety tylko jakieś psychotropy? Mam tego jeszcze tak z +0,8g, ale szczerze boje się dorzucać ;pp

Chyba, że to jest rzeczywiście czysta feta i tego trzeba brać na palec po 30-50mg żeby nie przedawkować? ;pp Proszę o jakieś info, bo się już pogubiłem ;pp
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 12 / 0
a nie przyszlo ci do glowy Ze moŻe dOPALACZE? po takiej ilosci nawet i czystej to by cie wcale że tak powiem ...nie martwil ten "nieogar" tak myślę
<<<La Fete Continue..>>>
  • 677 / 2 / 0
Toż to jakiegoś RC dostałeś moim zdaniem :)
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 100 / / 0
Gdy zachodzi sytuacja, że muszę wziąć amfe od innego człowieka, bo mój dostawca jest niedostępny to mam pare takich swoich punktów, których staram się trzymać by nie dostać lipy.
1. Zawsze staram się wziąć minimum 5g, przy mniejszych dawkach dostaje się calaki albo jakieś pakietowane chujnie.
2. Jak widzę, że moja amfa jest sucha jak wiór i w dodatku rozdrobiona na śnieg(puch), nie biorę.
3. Gdy koleś od którego biorę, przylatuje mi z amfą i daje ją w kartce to już mam pewien niesmak, nienawidzę jak rozdają amfe w kartkach (wietrzeje)
4. Zawsze wkładam mały palec dłoni do sortu, biorę na palec kawałek i próbuje jak smakuje, tutaj się wam nie określe jak to rozgraniczam ale po smaku da się wiele poznać.
5. Oczywiście wącham i się oglądam .
Te punkty tutaj bardziej opierają się do białej amfy, ja osobiście wole brać żółtą więc tam też zasady się trochę zmienią np. gdy biorę żółtą to nie chce mieć jej rozbełtanej, chce mieć całą w plastelinie .

Ktoś może powiedzieć, to nie koncert życzeń ziomek, ale to ja płace i ja wymagam więc każdy dill, który ma chociaż trochę oleju w głowie powinien zrozumieć.
Myślę, że te 5pkt to takie naprawde podstawowe rzeczy, które każdy kto chociaż trochę wdupiał powinien znać. ;]
Uwaga! Użytkownik Jesse94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 705 / 16 / 0
Mefistofeles pisze:
Bakoosiowy pisze:
To co napisałeś kolego powyżej to bzdury, szczerze mówiąc gdy przeczytałem że towar dobrze rozpoznawać po zapachu, to przestałem czytać.
Skasuj się z tego forum albo nie siej dezinformacji.
Nie do końca się z Tobą zgodzę, bo dobra fetka przeważnie pachnie czymś w rodzaju jak to się mawia "murzyńskich pał", ale racja - nie zawsze. Ostatnimi czasy mam wrażenie, iż poprawiła się jakość wujka władka w Polsce, a powód jest prosty - masa stymulantów i środków chemicznych zaczęła ostatnio zalewać kraj, więc i jakość białka lepsza :old:
hehe stary, wchodzę po roku czasu na forum i czytam twój post... jedyne co mnie zastanawia to skąd wiesz jak pachną murzyńskie pały?!
Zastanawia mnie to, ale szczerze to nie chcę znać odpowiedzi...
pozdrówka, bo pewnie nie zajrzę tu przez kolejny rok ;-)
Ryyyyyyyba!
  • 3 / / 0
Siemano, założyłem konto na forum między innymi żeby spytać czy mój znajomy nie wciska mi jakichś kitów i zamiast fety nie daje mi gówna. Ogólnie wygląda to tak: [ external image ] w sumie dostałem to za darmo na "spróbowanie" tak przynajmniej to nazwał jeszcze niedawno były to strasznie wilgotne białe grudki które po przyciśnięciu w samarce rozpierdalały się tak po pakiecie, że wyglądało jak plastelina teraz jak chwilkę poleżało i się tym pobawiłem to zrobiły się w miarę twardsze grudki które jebią chemią nawet przez pakiet który jest zamknięty. Zjadłem szczura, nie dużego może ze 100mg i w sumie czuje się pobudzony ale nie wypierdala jakoś z butów mam chęć do słuchania muzyki ale jakiegoś słowotoku w chuj to nie mam. Ściek gorzki, nie jakoś zajebiście gorzki bo czasem kosztowałem takich które były tak gorzkie, że nawet nie miałem ochoty ich dojadać zasnąć raczej bym nie mógł martwi mnie tylko to, że mam jakieś wkręty momentami dziwne po tych mocach. Ot to pytanie, czy to jest fetka którą opłaca się żreć czy coś przekombinowane? Wiem, że po zdjęciu nie można powiedzieć nic konkretnego na jej temat ale po powiedźcie co o tym myślicie. :)

PS. Jak przeczytałem to co napisałem to w sumie po tych mocach mam jakąś wenę do pisania, ahah. xD. Czekam na odpowiedź. :)
  • 86 / / 0
Wygląda całkiem przyzwoicie , ważne że widoczne są grudki ,jak masz sam puder to wiadomo podsypane kofeiną,kreatyną,proszkiem do pieczenia(spotkałem się z tym,dil sam o tym opowiadał :/) i chuj wie czym.

Ja spotkałem się z 2 rodzajami zapachów fety : pierwszy (chujowa-nie klepiąca jak należy) to mocny zapach podobny do zwykłego rozpuszczalnika (jebie przez worek ,przez folię alu), drugi (taki jaki powinien być,oczywiście też jebie przez worek) : wg mnie to coś pomiędzy smrodem starego moczu a rybą + dodaj do tego coś jak żrący w nos zapach chemii. Spotkałem się też z określeniem tego zapachu jako "smród piwnicy ,myszy"

Wiele razy na forum było pisane że jak masz dobrą fetkę-mocarza to 100-150mg materiału wypierdoli cię konkret (ok 24 godziny bez snu) , wciągnij więcej i zobacz czy będzie rozkurwiać cię energia i chęć do działania ,czy włosy zjeżą się na głowie jak przejedziesz po głowie ręką , ciarki przechodzące po szczęce , czubku głowy , powiększone źrenice , chęć mielenia gębą :)
  • 677 / 2 / 0
Według mnie nie dostałeś jakiegoś shitu ale kozak to to nie jest. Jednak widoczne są grudki, wysyp sobie jeszcze 150 mg jak efekty będą takie jak napisał autor UP ^ to można żreć bo jak na polski standard będzie tu może 30-40 %.
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Uważam podobnie jak wy i jestem prawie pewny, że coś tam dosypał ale to zazwyczaj jak każdy. Sprawa wygląda tak, że teraz te grudki są już twarde jak kamień - zostawiłem sobie małego szczurka na rano właśnie żeby się przekonać czy coś się zmieni i inaczej smakuje ściek i tak jak napisałem wyżej grudy twarde jak kamień, a wczoraj jeszcze były plasteliną. :) Dziwne rzeczy się z tą fetką dzieją, no dobra dzięki za porady.
  • 3854 / 316 / 0
Nie ma co się zbytnio sugerować samym faktem, że towar jest w grudach. Nie jest wielkim problemem zbić biały proszek w grudy.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.