I dont LIKE the DRUGS but THEdrugsLIKEme pisze:niby czym? Chyba tylko mogłeś komuś uświadomić fakt iż 3 lata temu pisał że jara tylko lolki i na tym zaprzestaje a dzisiaj wali tramal dxm mete albo browna i ciągle mało..silas pisze: załozylem ten watek prawie 3 lata temu i widze, ze do niedawna byl uzywany. trzeba bedzie sie zaglebic w nim, moze serio komus pomogłem <?> ;]![]()
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
poczatek 3 gim- pierwsze zjaranie. od połowy tej klasy do konca 2 liceum jaranie prawie dzien w dzien, od rana do wieczora
poza tym, w tym okresie podpierdalnie narkotycznych leków z domowej apteczki (jakies relaniumy, tramale, etc)
poczatek 1 liceum - 1 fecenie. od tamtej pory, przez jakies 4-5 lat fecenie od czasu do czasu. generalnie nie wjebałęm sie w fete. było kilka ciągów 1 czy 2 tygodniowych i sporo kilkódniowych. nie wyfukałem dużo. jakbym miał szacowac ile przez te wszytkie lata (6,5 roku) to jakies 100g-200g.
koniec 2 liceum - pigóły. pigóły na MDMA. nie trudno było kupi pigółe na MDMA. czasami mało, czasami dużo, ale przewaznie MDMA (później niestety zaczelo sie to zieniac). i tu zaczął się problem. popłynąłem w chuj. przez jakies półtora roku zjadłem pewnie ponad 1000 dropsów. zryło mnie. załączyła się lekka depresja, spowolnienie myślenia, obniżony nastrój.......
3 liceum- grzyby
na studiach spróbowałem jeszcze efedyny, DXM, dragon-fly, kody. teraz prawie nie cpam. Dalej lubie palic i zdazaja mi sie ciągi, feta - raz na kilka miechów. prawdziwych dropsów juz nie ma. gdy ktos poinformuje mnie ze sa - zjem bardzochetnie.
chcialbym jeszcze sprobowac kokainy i LSD.
Potem 1 liceum (w zasadzie koniec 3 gimnazjum) lato 2003 gałka
2003: (wszedłem na hyperreal i juz nic nie było takie same)
gałka (1 raz hehe, za mocno bylo)
trawa (nie działała, wierzcie lub nie ale z 7 razy palilem zanim poczulem w pełni)
efedryna
dxm
(gdzies tu sie naprawde porzadnie zjarałem)
avio
benzydamina
2004:
kodeina
fenobarbital/barbital
bielun
salvia
2005:
hbwr (po tym dalem sobie na jakis czas spokój z testami)
chloroform
2006:
kilka pierwszych benzo
fentanyl
mipt
2007:
grzyby
zolpi
benzosy
2008:
mieszanki ziołowe
metkat
DOI, BDF, 4-aco-dmt, 4-ho-met
W profilu macie, to takie mysle najwazniejsze, wiecej mi sie nie chce pisać, wychodzi na to że średnio raz na miesiąc czegoś nowego próbuje. Najcześciej uzywalem dxm, trawy i alku. Najostrzej ćpałem w 2006. Nie mam jakichś wiekszych problemów niz nieśmiałość i brak motywacji które zaczęły sie juz pod koniec podstawówki. Nie wiem jak bym żył gdybym nie ćpał i raczej sie nie dowiem. Nie wiem co będzie dalej.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
nienienormalny pisze:
na studiach spróbowałem jeszcze efedyny, dxm, dragon-fly, kody.
chcialbym jeszcze sprobowac kokainy i lsd.
szkoda że mam 17 lat i wszystko już za sobą..
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
We're all stars now in the dope show..
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.