Wątki traktujące o muchomorze czerwonym (Amanita muscaria).
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: red »
Slip pisze:
Mogą ci zgnić.
No, niestety musialem je dzisiaj wyrzucic :) Ale nic straconego, za chwile wyruszam na kolejny harvest i tym razem mam mozliwosc wysuszenia praktycznie 'od reki'.
I would love to change the world, but they won't give me the source code :(
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Zgniły mi ostatnio, bo jedne suszyłem blaszkami do dołu (wtedy łatwiej o to, zeby coś nie tak poszło), a drugą partię zostawiłem przez nieuwagę zawinięte w papier do drukarki. Przez tydzien mi jebało w domu całym, a ja myślałem, że one tak po prostu walą. A tu kurwa zonk, zdejmuję je z szafki a tu na tych pierwszych pełno białych larw, a z papieru z tymi drugimi wyciekal sok. Podniosłem ten papier, zaczynam odwijać, a tu się wysypują białe larwy. I zaczyna strużka gęstego soku takiego koloru mniej więcej wyciekać. Jak to powąchałem to puściałem pawia Oo odwinąłem do końca, a tam...kapelusza nie ma. Tylko kulka mazi trochę jaśniejsza niż ten sok o konsystencji flegmy (sprawdziłem zużytym biletem), z której co centymetr jakoś na całej powierzchni wystawała biała larwa. Jak to zawąchałem to wyżygałem już się do reszty. Wyjebałem, wypaliłem przy użyciu lakieru do włosów matki szafkę, na której to leżało, a teraz już 2 czy trzy dni tamto miejsce jest posmarowane solą z wodą dla dokładniejszej dezynfekcji :D

Więc pamiętaj gzrybiarzu młody: NIE ZGNIJ GRZYBÓW, SUSZ BLACHAMI DO GÓRY, NIE TRZYMAJ ICH ZAIWNIĘTYCH NIGDY!!! To był szczerze mówiąc najgorszy smród jaki w życiu czułem, a także najbardziej intensywny. Kropla tego soku doprowadzała do wymiotów.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 177 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: clomipramine »
Kurwik pisze:
Podniosłem ten papier, zaczynam odwijać, a tu się wysypują białe larwy. I zaczyna strużka gęstego soku takiego koloru mniej więcej wyciekać. Jak to powąchałem to puściałem pawia Oo odwinąłem do końca, a tam...kapelusza nie ma. Tylko kulka mazi trochę jaśniejsza niż ten sok o konsystencji flegmy (sprawdziłem zużytym biletem), z której co centymetr jakoś na całej powierzchni wystawała biała larwa. Jak to zawąchałem to wyżygałem już się do reszty
Ale żeś to dosadnie opisał. Zobaczyłem to oczami duszy. :cool:
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Właśnie dlatego tak to opisałem :D

Po pierwsze, żeby brzmiało trochę jak TR.

Po drugie, żeby ludzie NAPRAWDĘ uważali naq grzyby, żeby nie zgniły. Dopiero po 2 dniach od wyjebania tego chata mi przestała śmierdzieć :D
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 324 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gizmo »
Hehe miałem tak samo jak Kurwik tylko że jakimś cudem ja sie nie pobeltałem może dla tego że siatka z tym od razu wyleciała przez okno :D i zwalilem to na sąsiadów bo nie wynusl bym tego przez klatke schodową tak jebalo :D .A wczoraj zjadlem około 6-7 wysuszonych muchomorów (w pikarniku okolo80*C) i kupa wielka nic nie mialem tylko ochydny smak w gębie i doszedlem do wniosku że pierdole te muchomory i tyle jak czytalem TR to nie wiem jakim cudem koles zjadl 0,5 kapelusza i miał banie nawkręcał sobie cos bo średnia dawka to 5g idealnie wysuszonych grzybów ja zjadlem wiecej i huja nic nie mialem! a teraz jestem zirytowany na maxa
  • 1259 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: wintermute »
ja wczoraj spilem wywar z muchomorowego proszku [4 kapelusze]. mdlosci byly silne ale nie rzygnalem jakim cudem. po godzinie zaczalem ziewac. po nastepnej godzinie przestalem ziewac, bo zasnalem. bylo mi paskudnie zimno nawet pod koldra, a zoladek dawal caly o sobie znac.
jednym + byly fajne sny, rano zadnych odczuwalnych postefektow.
nastepnym razem 7 sztuk

ps: znacie leki bez recepty na nudnosci?? ranigast odpada, bo to wogole nie ten typ chemii
Uwaga! Użytkownik wintermute jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 324 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gizmo »
może aviomarin? albo metoclopramidum (na recepte ale bez niej moze tez pujdzie ;) )
  • 136 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kecaj »
Dzisiaj spalilismy we troje białe kulki z trzech muchomorów zmieszane z ziołem, Wyszło po buchu, przez godzine niezła bania, lajcik, później fale agresji. Wypaliliśmy poźniej jeszcze ćwiare i naprzemiennie fale radości i złości. Przyszedłem do domu, kłutnia z siostrą która nie rozumiała sensu pożyczenia otdwarzacza CD. Kłutnia z mamuśką, która stwierdziła że zachowuje się tak jakbym coś brał, ogólnie przesadna stymulacja, chęć szybkiego zrobienia kilku czynności na raz zdziwił moją mamuśke :D. Ogólnie jakiś agresywny byłem, nie wiem czy to oddziaływanie substancji.
Uwaga! Użytkownik Kecaj nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 475 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fiesta »
[quote="wintermute"]
ps] konopie? :-D , cherbatka miętowa?
Ostatnio zmieniony 11 września 2006 przez Fiesta, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Fiesta jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kras »
x
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2007 przez Kras, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Kras nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.