Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 277 / 25 / 0
Rakietki nasa są wyjebane w kosmos. Trip music the best
@serotoninowy
  • 1 / / 0
Cześć,

Miał ktoś styczność z jaskrawozielony mi grillami Mercedesa?

Wg. Neta około 13mg, + śladowe ilości zanieczyszczeń, ale chciałbym się dopytać czy miał ktoś z nimi styczność w ostatnim czasie 🫡
  • 147 / / 0
A ja zapytam o rakietę nasa 2cb, ale nie różowa a miętowa/cyan :) wiem ktos jaka to dawka, oraz polecacie oral czy sniff? Pozdro![ external image ]
usunięto - surv
  • 5208 / 929 / 0
Sniff ładuj, zakładam że ma od 15-18mg. Przygotuj się jednak że moze zatkać i trochę boleć kinol.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 147 / / 0
Ah, zajebałem kiedyś czystego 12,5 2C-P nosem, więc znam ten ból :D pozdrawiam!
usunięto - surv
  • 277 / 25 / 0
@Zebedee
Oral, sniff za mocny zdecydowanie
Weź wpierw pól potem dorzuć drugie jak mało powyżej 1 tabsy trip idzie w strone LSD
  • 381 / 55 / 0
21 kwietnia 2026Zebedee pisze:
A ja zapytam o rakietę nasa 2cb, ale nie różowa a miętowa/cyan :) wiem ktos jaka to dawka, oraz polecacie oral czy sniff? Pozdro![ external image ]
Przeciez co twórca to inny wynik... nie ma sensu o to pytac.
Cogito ergo sum
  • 3964 / 150 / 0
różowy proszek polecam, 25g zmiata z planszy, piguły na ogół są chujowe.
niedojebanie genetyczne
  • 7 / 3 / 0
Ktoś wie jaka dawka siedzi w pigułach zielonych o krztałcie napisu 2cb (taki prostokącik)?
  • 12 / 4 / 0
@JohnyPrezes24 Obawiam się, że bez lab testu to będzie ciężko określić. Ale tam z reguły jest maksymalnie coś pod ~20, a przeważnie mniej więcej ~15mg Przynajmniej jeśli chodzi o te w kształcie rakiety.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.