Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 757 / 113 / 0
na bluelighcie z tego co czytam faktycznie paroksetyna i sertralina nie rozwalają tripa tylko nieznacznie skracają i spłycają, co w sumie nie musi być takie złe
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 4894 / 853 / 0
MDMA na SSRI to skrajnie niebezpieczne połączenie. Grozi ZS. Tak poza tym to co mogę żażywać na SSRI/SNRI przekonam się w niedługim czasie i na pewno się podziele swoimi spostrzeżeniami.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 757 / 113 / 0
czyli takich wynalazków jak chloroketony i 3-FEA też lepiej nie testować?

A ktoś próbował 3-fpm może? Bo tam wyrzut SERT jest chyba jakiś śladowy i głównie dopamina więc nie powinno być krzywej akcji chyba?
  • 25 / 3 / 0
Jak tam 4-FMA + 50mg sertaliny na dobę? miałem ZS po 450mg DXM + 150mg wenlafaksyny na dobę i nie chcę znowu przeżywać tego koszmaru.
  • 4894 / 853 / 0
[mention]mj2086[/mention]

Będe testował chloroketony na wenlafaksynie niebawem. Dam znać jak działają i czy w ogóle. 3FEA bym się bał.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 757 / 113 / 0
[mention]serotoninowy[/mention]

Ja chyba odpuszczę ketony i tak miałem tego ścierwa już nie brać ;) więc jesli już jak mnie przypili to sobie jeden papierek ALD-52 wsunę w jakiś ładny dzień, skoro lizergamidy z ssri są raczej bezpieczne
  • 220 / 20 / 0
A pić pod benzo na paroksetynie można? %-D

Domyślam się, że osłabi działanie lecznicze paro, ale coś tam jednak ona pomoże?
When I go into the ground,
I won't go quietly,
I'm bringing my crown
  • 148 / 9 / 0
Picie alkoholu biorąc SSRI jest po prostu bez sensu. Bo całkowicie psuje kurację. Albo się leczysz, albo pijesz. alkohol potrafi skasować efekty lecznicze nawet na kilka tygodni. Jednym słowem jak chcesz się leczyć paroksetyną, to nie pij. I tyle. Jak chcesz się oszukiwać to rób co chcesz.
Uwaga! Użytkownik MiproDextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3454 / 1110 / 0
Zawsze te 2 piwa można wypić, poza tą granicą zaczynamy bawić się w ruletkę. Ostre chlanie wyłącza antydepresanty. Działanie może wrócić po 1 dniu, po 2 tygodniach, albo całkowicie się wszystko schrzani i trzeba będzie magika prosić o nowy lek.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 757 / 113 / 0
A czy w przypadku zażywania czegokolwek na SSRI ma znaczenie godzina wzięcia ostatniej tabletki czy jest to irrelewantne? Przykładowo, jesli zamierzam sobie zrobić od rana mały trip na kwasie, to czy lepiej przesunąć branie dziennej dawki na wieczór czy nie ma to sensu bo SSRI i tak krąży sobie na w miarę równym poziomie? W moim przypadku paroksetyna 20mg, która ma niby krótki okres półtrwania.

p.s. co do alko to ostatnio wypiłem 3 piwa i parę łyków pigwówki, czyli już trochę przesada i zauważyłem, że alkohol gorzej smakuje, mocniej działa, ale rano kac jest lżejszy a w zasadzie go nie ma. No ale skoro trzeba się miarkowac z tym alkoholem to już takich wyskoków nie będę robił tylko maks te dwa piwka.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana

Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.