Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3309 / 21 / 0
IMO nie napisał, że żyją osobno, tylko że tak by chciał. Podziwiam Twą praworządność, ale moim zdaniem lex talionis tylko pogarsza sytuację między dwoma osobami, nawet jeśli już jest bardzo zła, a na pewno nic nie naprawi ani nie pomoże.
sqrt(666)
  • 1345 / 6 / 0
sprt3 coś tam ostry zawodnik
ja własnie wypijam cały alkohol z barku Matki.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 279 / 4 / 0
@spr1t wygrałeś internet.
... albo i nie.

http://www.youtube.com/watch?v=Vi76bxT7K6U
  • 1345 / 6 / 0
Ja uzupełnię, bo Matka w rozjazdach, tak dodam.

Bender

• 520 / 8 / 0
@spr1t3 też czasem odpierdalam matce takie numery nawet sporo gorsze (szantaże i te sprawy), ale na mniejsze sumy, bo bidni raczej jesteśmy.
  • 199 / 2 / 0
Naćpałem się gazem , zjadłem tantum rosa , kroiłem sztuki które kołowałem znajomym ,wyłudzanie drobnych kwot od starszych . Jak czytam inne wypowiedzi nie tak najgorzej ; ) .
  • 285 / 2 / 0
Ja tam tylko podkradałem kasę z konta bankowych. Familii i innym osobom ;)
  • 1345 / 6 / 0
Jak poznałeś piny / zdobyłeś kartę kodów jednorazowych or smt?

Bender

• 285 / 2 / 0
Bardziej chodzi o socjotechnikę, niż zabawy w wykradanie pinów. Można by rzec, iż ludzie sami mi przysyłali pieniążki. :)
  • 3309 / 21 / 0
Socjotechnika, czyli "nie mam na spodnie, daj kasę"?
sqrt(666)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.