CBD

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
Czy CBD na Ciebie dziala?
1.Tak
206
29%
2.Cos działa
141
20%
3.Działa w dużej ilości
56
8%
4.Trochę działa
111
16%
5.Nie wiem sam.
101
14%
6.Działa w miksach.
35
5%
7.Nie nic .
64
9%

Liczba głosów: 714

ODPOWIEDZ
  • 684 / 26 / 0
Mogę pytać o co mi się podoba, po to jest forum. O sąsiadkę, kloszarda czy prezydenta. A Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Ale szkoda słów. Synu, ja na tym forum jestem od lat a Ty od miesiąca. Szacunek dla dziadka!
Pozdrawiam!
Paweł
  • 371 / 55 / 0
@lufa9999 tylko nie dziw sie, ze jak zadajesz glupie pytania to nikt na nie nie odpowiada. tez sobie odpuszcze.

problem z moim czytaniem jest taki, ze moge jedynie przeczytac to co ludzie napisza, a z tym jest roznie.

nie wiem, czy ten staz to na +, czy na - Ci zaliczyc. 11 lat na forum dla cpunow, a ten sie pyta jak witaminy dawkowac :D tylko sie tym nie zabij :D

ps. jestem tu nieco dluzej ;]
Uwaga! Użytkownik 4002 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 380 / 89 / 0
Mam możliwość wziąść przemysłówke w hurcie i myśle czy nie pchać tego po 150pln za kilo w detalu na allegro. Jak myślicie będzie popyt?
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 1957 / 230 / 0
Teraz pełno tego na rynku.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 371 / 55 / 0
18 lutego 2021VladTepes pisze:
Mam możliwość wziąść przemysłówke w hurcie i myśle czy nie pchać tego po 150pln za kilo w detalu na allegro. Jak myślicie będzie popyt?
jak wyzej. jest duza konkurencja od indoor szwajcarow po sieke z pola. tort jest juz niezle pociety. jednak przyznac trzeba, ze jest duzy ruch w tym temacie.
wybadaj sobie rynek na grupach fejsbukowych CBD. dziesiatki tysiecy ludzi tam siedzi. handel kwitnie
warto tam zaczac research
Uwaga! Użytkownik 4002 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 380 / 89 / 0
No na allegro pół kilo lata po ~160 tej przemysłówki i niby ludzie to na bierząco kupują, ja bym puszczał kilo za 150 z małym profitem, ale sie wacham, intuicja mówi żeby się w to nie pchać, a rozum widzi czysty zysk
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 371 / 55 / 0
lepsze 10 deko handlu niz kilogram roboty :F
jak nie musisz duzo hajsu wykladac na start to moze warto. najwyzej sie chwile z tym pobujasz. nie sprawdzisz to sie nie dowiesz. znajomi co maja marke CBD, susz szwajcarski indoor chca sie z tego wycofac. mowia, ze bicie male, a konkurencja duza.

kwestia jakosci tez jest. ludzie sa coraz bardziej swiadomi, odpuszczaja sieke i szukaja indoorow.

moze w strone przedworstwa isc?
  • 684 / 26 / 0
Daję synowi cbd w jogurcie, dwa razy dziennie po 3 krople. Wiem że nie jest to właściwą forma podawania ale muszę tak. Wyczytałem, że w takiej postaci podania część cbd zostaje strawiona i nie spełnia swojego działania. Ale nie doszedłem jaka część. Ile procent cbd idzie w chuj w takiej formie podania? Wiem że wałkuję temat ale jest to ważne dla mnie. Może powinienem zwiększyć dawkę żeby zrekompensować tą stratę. Tylko jak i o ile? W tym problem. Kroplę, dwie?
Pozdrawiam!
Paweł
  • 371 / 55 / 0
@lufa9999 obserwuj zmiany, jesli nic nie zauwazysz po 5-7 dniach to doloz 1 krople do kazdego podania - 2x dziennie po 4. obserwuj zmiany, jesli po ok tygodniu nic sie nie zmieni to zamien dawkowanie 2x 4 krople na 3x 3 krople.

w cbd trzeba cierpliwosci to nie atomowka. dziala subtelnie.

najelpszym rozpuszczalnikiem olejow cbd sa inne oleje spozywcze - moze Ci sie to przyda.

sprawdz sobie w wyszukiwarce haslo 'miareczkowanie lekow' - powiedzmy to opis metody dla Ciebie

poczytaj tez, ktore olejki sa najmniej oszukane. to na prawde bardzo wazne. przepasc jest ogromna.
jak juz pisalem, nastepnym razem kup 20% i rozcienczaj w spozywczym - bedzie taniej.

pamietaj, ze przy nowym olejku moze byc potrzeba na nowo dopasowac dawke, gdyz bedzie sie roznil skladem.
  • 1957 / 230 / 0
Olejek na mnie nie działa, ale po ziole i haszu mam badtripy.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?