Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 327 / 4 / 0
Czy ktoś po MXE miał tak że został całkowicie przeniesiony w inny świat, bo mi najbardziej na czymś takim zależy. Po 170mg bez tolerki, przy otwartych oczach widziałem inne miejsca, niestety trwało to krótko bo zaraz mózg sie ogarniał i powracał znajomy obraz.Ogólnie chciałbym żeby dało rade wywołać stan jaki jest w pełni świadomym snie, czyli możemy kontrolować każdą kończynę i możemy myśleć!. Ciekawą rzeczą w MXE jest też obracanie się obrazu,w sensie wydawało mi się że moje wyrko jest na jakiś kółkach i się kręci. Oczywiście dziwne postaci w moim pokoju które zwisają z ściany i się na mnie patrzą to normalka... Ale wiem że jak teraz wpadnie mi w łapki MXE to prawdopodobnie pójdzie 250mg.
  • 7 / / 0
W Stanach ludzie biorą MXE w tzw. floatation tankach. Jest to zabudowana wanna z wodą bardzo nasyconą solą, podobnie jak w Morzu Martwym. Człowiek w takim roztworze nie tonie tylko unosi sie na powierzchni. Wymyslił to śp.p. John Lilly, który w tych tankach wstrzykiwał sobie ketaminę. W Polsce są co najmniej 2 takie tanki. jeden z nich: www.nogravity.eu w Plewiskach koło Poznania oraz http://www.aqs.isartech.com/kabiny.html .Nie mam nic wspólnego z tymi firmami ale zamiszczam linki , że ludzie mieli wyobrażenie gdzie sie w innych krajach bierze ketaminę, MXE i halucynogeny.Niedawno unosiłem się jak w próżni w takim zbiorniku w Chicago przez godzinę. Bardzo ciekawe przeżycie. Na podstawie doświadczeń w "no gravity" wannach nakręcono w latach 80-tych film "Odmienne stany świadomości" (Altered States)
  • 3205 / 176 / 0
Aż się przypomina motyw z Fringe, co nie? :)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3900 / 245 / 13
@Amplifa - Jeżeli o mnie chodzi to niestety, oprócz waporyzowanego DMT nie spotkałem się z substancją, która przesłoniłaby wizjami obraz tego świata. keta, MXE, dex to jednak nie to, wysokie dawki psychodelików też jakoś nie powaliły (nie mówię o aspekcie psychicznym).
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 624 / 71 / 0
Z opisów tripów może się wydawać, że człowiek przenosi sie do innych światów albo huj wie gdzie, ale to nieprawda. Nie osiągniesz czegoś takiego na MXE.
  • 3363 / 360 / 0
osiagniesz, ale dopij resztki wina, dopal ziola i zaaplikuj MXE. w pewnych momentach az czlowiek stra po gaciach, polecam.
  • 327 / 4 / 0
@FajnieJest
Możesz to rozwinąć ? Mam MXE połączyć z THC i etanolem ?Ogólnie to ja etanolu używałem do zbijania ostatnich efektów MXE.Z THC nie łączyłem bo jakos nie lubie palić, wkurwia mnie palenie.
  • 624 / 71 / 0
żeby dało rade wywołać stan jaki jest w pełni świadomym snie
Poczytaj co to świadomy sen FajnieJest, wtedy napisz na nowo swoją wypowiedz :)
  • 3363 / 360 / 0
moto, jak sama nazwa wskazuje: swiadomy sen. swiadomy sen da sie osiagnac przez swiadomosc, a nie odurzenie, czyli glowne pytanie bylo zle skonstruowane.

@pytanie: jesli chcesz swiadomego snu, nie szukaj go z MXE. z lady methoxy doswiadczysz wyjebanie ego oraz (pod)swiadomosci. twoje mysli beda wedrowaly po zakamarkach kosmosu.
co do mojego mixu: 2h przed MXE ladujemy (zalozmy) 2 lampki wina, potym 70mg podjezykowo, a gdy bedziemy czuc, ze peak schodzi, dopalic mj.
  • 3205 / 176 / 0
Ja dostałem świadomego snu w nocy po doświadczeniu z MXE, ale wątpię, by miało to jakiś związek z samą MXE :)

metoksetamina nie indukuje takich doświadczeń, i nie uważam też, by na nie wpływała w bezpośredni sposób.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.