Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 4 / / 0
Odkryłem coś ciekawego apropo Tramalu i jego odstawienia, co może znacznie ułatwić detox.
Biorę tramal od około 8 miesięcy w dawkach 300-400 mg, czasami większych, od jakiegoś czasu próbuje odstawić z mierny skutkiem i oczywiście przy redukcji dawek typowe skutki uboczne, zimne dreszcze, katar, depresja itp.. Pewnego razu postanowiłem wspomóc się sunifiramem który zalegał mi w szafce. Ku mojemu zdziwieniu wszelkie objawy odstawienia przy jednoczesnym stosowaniu suni zniknęły, a nawet czuje się trochę lepiej niż normalnie. Zadnej depry, dreszczy itp. I nawet chęć na dorzutke trochę się zmniejszyła. Będąc pod wpływem działania suni, postanowiłem do końca zjeść co miałem czyli 300 mg i o dziwo nie odczułem żadnych efektów.
Czy ktoś z was może też testował takie połączenie przy odstawce trampka ? Jestem ciekaw czy to tak zadziała u innych czy tylko na mnie.
  • 5 / / 0
Biorę tramadol od piątku codziennie po 400 mg. Do poniedziałku poprawiał mi nastrój i dawał euforię, ale od wtorku, praktycznie nie ma efektów, nawet jak biorę 600 mg na raz. Czy wyrobiła mi się tolerancja w tak szybkim tempie? Jedyny uboczny skutek takich dawek, to problem z oddawaniem moczu, ale smuci mnie to, że nie daje mi już efektów euforycznych. Niegdyś, jak brałem 150/200 mg to było super, ale to może było z trzy razy w tamtym roku, więc tolerancji nie miałem prawie w cale. Teraz postanowiłem się trochę "zabawić" z tramadolem no i mam wrażenie, że ta zabawa bardzo szybko dobiegła końca. Czy jest to kwestia tego, że przez kilka dni non-stop brałem gigantyczne dawki i mój mózg oraz organizm, potrzebują przerwy? Czy może po prostu wyrobiła mi się tolerancja na ten specyfik i będę musiał czekać milion lat, aby mi spadła?
Uwaga! Użytkownik somberjerry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 344 / 35 / 0
@up to tak działa, że jak raz czy dwa weźmiesz dużą dawkę rzędu tam 300 to zbanujesz się na niskie dawki. Jak trzepiesz 50-75 to działa jak trzeba i ta niska dawka potrafi lepiej podziałać niż tam 300 w ciągu jakimś.
Takie pytanie.
Czemu to tak dziwnie działa biorąc 50mg pierwsze trzy godzinki jest pięknie euforia, banan na twarzy, koncentracja. A potem nagle wchodzi takie mega wkurwienie, nie można na niczym się skupić, wszystko wkurwia i irytuję, a z uśmiechu robi kamienna twarz o wyrazie głębokiej depresjii, jednym słowem efekt porycia bani.
  • 5 / / 0
@FotherMucker no tak, to prawda, tolerancja na mniejsze dawki znika, ale jak 600 nic nie daje, nawet swędzenia? Zrobię sobie przerwę i w Poniedziałek spróbuje 400 wrzucić. tramadol ma to do siebie, że jak jest się po nim pobudzonym to wiele rzeczy Cię irytuję szczególnie ludzie, sam nie wiem czemu. Chodzisz pobudzony i irytuję Cię powolność i niekompetencja innych dokoła.
Uwaga! Użytkownik somberjerry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 259 / 98 / 0
jak najbardziej dobra decyzja !!! Odstaw i napisz jutro, albo nawet w sobotę jak z Twoim nastrojem.
  • 25 / 1 / 0
Chłopy, zerowa tolerka na opio. tramadol w zadnej dawce nie klepie, a mam krople 96ml. Nie mam enzymu CYP2D6? Dodam ze koda tez nie dziala, oxy i morfina tez.
Życie to nuda i strata czasu. Zaczynamy z wielkimi nadziejami, a potem dajemy dupy.
  • 2534 / 596 / 0
Akurat tramadol ze względu na rozległy wpływ na receptory powinien działać,nawet jeśli klasycznych opio Twój organizm nie przyswaja.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 1 / 0
500mg w kroplach bez tolerki i nic. Nawet przeciwbólowo nie zadziałało. A mojego znajomego klepie tylko Skudexa, inne tabsy z tramadolem na niego nie dzialaja.

Scalono ~ Atro

A mozna jebnac to IV, w sensie ten syropek? Czy to tez bedzie przez cyp2d6 szlo?
Ostatnio zmieniony 31 maja 2024 przez Stone, łącznie zmieniany 1 raz.
Życie to nuda i strata czasu. Zaczynamy z wielkimi nadziejami, a potem dajemy dupy.
  • 5 / / 0
31 maja 2024Stone pisze:
Chłopy, zerowa tolerka na opio. tramadol w zadnej dawce nie klepie, a mam krople 96ml. Nie mam enzymu CYP2D6? Dodam ze koda tez nie dziala, oxy i morfina tez.
Ja powiem coś klasycznego i płytkiego - to zależy od organizmu. Ja jak wziąłem150 mg, bez jakiejkolwiek, powtarzam, bez jakiejkolwiek tolerancji na opioidy, to czułem się jak w siódmym niebie od rana do następnego dnia.
  • 25 / 1 / 0
A jest jakiś sposób, żeby zablokować CYP3A4 i pobudzić CYP2D6? Wiem, ze pisali juz o tym ale czy jak zjem grejfruta to zablokuje CYP3A4 i caly tramadol bedzie musial przejsc tak czy siak przez CYP2D6? Czy po prostu wydale to w niezmienionej formie? Dodam, ze po 6 dniach walenia tego mimo braku fazy chyba zwiekszylo aktywność CYP2D6 bo zaczalem odczuwać delikatną przyjemność po tramadolu, jednak jest to na granicy placebo nadal.
Zablokowany
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.