Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1893 / 179 / 0
@Grentoo:
Neuroleptyki jako ratunek przed psychozą, poryciem to ostateczność. Bierz benzo jako podkład, "oszlifujesz" fazę, jakby było za grubo to cię zegnie, jebniesz w kimono i nie odpierdolisz nic głupiego. Po co wrzucać neuroleptyki które antagonizują receptory dopaminowe, później będziesz chciał wrzucić sobie jakiegoś erceka i lipa bo nie będzie działać, ew. bardzo słabo, ciekawe jaki okres półtrwania ma to co bierzesz. Ja też ratowałem się kiedyś neuroleptykami przed poryciem ale nie było to rozsądne wyjście, lepiej zapić/zgieblić/zolpi/benzo.
  • 1959 / 55 / 0
Amitryptylina i mianseryna rówież skutecznie redukują psychozy i niepokój podczas brania alfy.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 992 / 17 / 0
Neuroleptyki tylko wtedy gdy naprawdę się przejebie - tylko.
A próbowałem alfy z mirtazapiną, podobna do mianseryny, działanie własnie było mało schizowe.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 992 / 17 / 0
Nie mogę edytować, prosze o scalenie.

Można zrobić alfa-PVP psik-psika do nosa? Jak ze stabilnością w wodzie? Wyliczyłem, że jedno psiknięcie pneumowitu (dobry dozownik dosyć) to 1/10ml. Na jedno psiknięcie chciałbym dojść do 2.5mg a-pvp (miłoby by uzyskiwać efekt jak po 7-15mg dobrego sortu - skupienie, empatia, motywacja), 10 psiknięć to raczej maks jaki się przyjmie w postaci płynu do nosa, a może alfa byłaby wtedy łatwiejsza do ogarnięcia.
Czyli 250mg A-PVP na 10ml soli fizjologicznej - bawił się ktoś w takie coś?
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 1169 / 52 / 0
@Grentoo Pomysł zapożyczony, czy autorski? %-D. Bo jeśli autorski to to może być tak zajebiste jak wapo kanna z e-papierosa. Bez strachu można sobie zrobić 'dobrze' nie wzbudzając podejrzeń ludzi :D
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 17 / 0
Pomysł nie jest autorski - Tyler robił podobnie z PEA, ktoś tam jeszcze chyba cały temat o ketonach-po-tajniacku przez spraja walonych założył. Nie widziałem jednak aby ktoś pisał o alfie-PVP. Dobre sorty alfy mają niskie dawkowanie, problemu z rozpuszczeniem w wodzie alfy nie zauważyłem z tego co pamiętam. Kiedyś z JohnymHa gadałem, on też robił spraje, nie pamiętam na czym, ale mówił, że jest mniejszy skok monoamin gdy co jakiś czas robimy psik w nosa i działanie jest stabilniejsze, nie ma takiego wypierdolu i ochoty na dorzutkę, więc może jest to dobry pomysł. Dojdzie paczka, to zrobię alfa-Pneumowita. Sam psiukałem nim by wyliczyć ile ml jest na psiuknięcie, po 2-3 próbach średnia to właśnie 1/10 ml.
Wapo kanna... przyznam, że kiedyś do e-piaperoska wrzuciłem alfy troszkę. Nie powinno to było działać, ale naprawdę, zaprawdę powiadam, działało. Nie mocno, ale działało. Jednak smak ostro e-fajki został zepsuty, była już nie do umycia. Za to ciągle zapominałem mimo to, że tam jest alfa i wapowałem sobie co jakiś czas, dziwiąc się, że ma to wjazd.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 1893 / 179 / 0
Czy hydroksyzyna sprawdzi się jako środek zaradczy - jeśli mnie za bardzo poryje po alfie? Będę miał ją w tabsach po 25mg, ile wrzucać żeby mnie zluzowało?
  • 358 / / 0
Aplikując substancję oralnie należy ją zwyczajnie zjeść czy trzeba przetrzymać w mordzie?
  • 610 / 133 / 0
Wczoraj miałem swoją czwartą z kolei przygodę z alfą.I powiem szczerze że jestem bardzo zadowlony, ta radykalna zmiana pewnie przez nowy batch
  • 16 / / 0
Ma ktoś może pomysł jak wydobyć alfe z brudu?
Sytuacja wygląda tak: Mam szuflade w której znajdują się drobinki wszystkiego od kurzu po przez tytoń, yerbe, pentedron kończac na trawie. Wszystko zawsze robiłem nad nią a ostatnio mieląc gieta kryształków alfy coś mi przerwało i zostwiłem proch na kartce, pech chciał że o tym zapomniałem i zamykając szufladę papierek sie obrócił i wszystko wysypało sie do strefy mroku. Mając jednak zapas olałem sprawe teraz jednak przydało by sie wydobyć nieszczęśnika a w między czasie sie przemieszło niebotycznie. Próbując tego syfu czuć smak apvp ale nie uśmiech mi sie konsumpcja tego w tym stanie. Mogę wybrać ten syf nasypać do szklanki zalać spirytusem, odcedzić i odparować spiryt albo tak pić? Jakich strat powinnienem sie spodziewać procentowo? Może ma ktoś lepszy pomysł.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.