Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 488 / 60 / 0
Re: 4-FMA
Nieprzeczytany post autor: Diabeuu666 »
Czym to się rozni od 4f-MPH? Dawkowanie to wim. Ale jaka różnica w działaniu,?
  • 1674 / 107 / 0
Wyedytuje.
Jeśli nie znasz róznicu miedzy 4fma a fenidatami radze zachowac ostroznosc.
Jest to zupełnie inna bajka.

Co do 4fma i benzo i reszty.
Szkoda mi niektórych.
JAk nie mozecie cpac nie cpajcie.
Ta substancja w rozsadnych dawkach jest naprawde dobra.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 954 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: JanBreivik2 »
Czym to się różni od 4f-MPH? Łatwiej byłoby zapytać jakie są podobieństwa pomiędzy nimi - bo przychodzą mi do głowy praktycznie tylko dość podobne nazwy wzorów sumarycznych... Serio to nie jest problemem zrobić mały research po kilka stron tematu tego i tego, żeby mniej więcej wiedzieć co jest pięć i na podstawie wyczytanych informacji samemu wyłapać różnice. W dużym uproszczeniu 4fma jest bardziej rekreacyjne, a ten fenidat stymulujący, chociaż i do klubu niektórzy sypią.
  • 5367 / 981 / 0
Nieprzeczytany post autor: ledzeppelin2 »
diabeuu Ty uzywasz 4fmph w sposob nie stworzony do substancji... :P
w 4fma masz chociazby profil sero, ktorego nie ma w 4fmph. Jakby wymieniac to zaczne od tego.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 100 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: zarlaczbialy »
4fma oral 150 + sniff 100 niszczy system :D Ten wątek powinien mieć 500 stron, jest straszny potencjal w tym gównie :D
  • 361 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Aurion »
Evilive pisze:
200-250mg p.o. robi dobrze na pierwszy raz. Powyżej dwustu miligramów dopamina w moim przypadku załącza już tryb kanapowy, ale nie narzekam na to, bo mi to odpowiada.
w końcu miałem okazję odbębnić pierwszy raz na tej substancji i potwierdzam. rozpuściłem w glikolu i wypiłem 250 mg po czym uderzyłem w balety. 4h przedniej zabawy, zajebista euforia, empatia i myślowe otwarcie umysłu. ale trzeba uważać, bo w moim przypadku było mocno i były takie 3-4 minuty, w których trochę wpadłem w panikę na zasadzie "ja pierdole co ja odpierdalam, po fazie będę czuł zażenowanie z samego siebie". ale jakos usiadlem na chwile, zająłem sie czymś i złe myśli przeminęły, a zabawa trwała w najlepsze :cool:
  • 33 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Colour »
Tez macie takie dziury w pamieci krotkotrwalej?
Podczas imprezy wlozylem woreczek z dorzutka do kieszeni po czym gdy wyszedlem na papierosa i posprawdzalem kieszenie - nie bylo go :D
Potem godzine pozniej sytuacja powtorzyla sie z papierosem.
Wychodzilem trzymajac go w dloni, usiadlem i uwaga - albo napadl mnie duch Dejwida Koperfilda :gun: albo trzeba bylo dzwonic do papieza - szluga nie bylo ani w mordzie ani w dloni, dopiero jak wrocilem droga ktora kroczylem to odnalazlem go na ziemi (nawet tego nie pamietalem ani nic zebym go upuscil lub wyrzucil %-D )
Spoiler:
  • 40 / 10 / 0
Substancja sniffowana w niewielkich ilościach (20-40 mg) ma profil działania typowo dopaminowy? wiem, że w małym stopniu również rusza serotonine nawet waląc w kichawe. Pytam, bo aktualny stan zasobów "hormonu szczęścia" mam wyzerowany raczej całkowicie. Przysniffowałam chwile wcześniej niecałe 30 mg tego ścierwa. Efekt jest następujący - całkowity brak chociażby malutkiej, subtelnej stymulacji.

Całość wątku nt tej zabawki przeczytałam i kojarzę, że dopaminke też czuć zwłaszcza preferując wciąganie. Chyba, że jednak donosowo ten proch w większości jedzie również po serotoninie, podobnie jak przy oralu... Dobrze byłoby mieć pewność w tej kwestii, zatem jeśli ktoś ogarniający temat przyuważyłby posta i miał ochotę się wypowiedzieć byłoby miło :) ok zatem do sedna - jakie róznice w działaniu występują ładując to dojapnie, a sniffując?

Sprzeczne są opinie, jednak kojarzę, że użytkownicy polecali ładowanie w nos, bo osiąga się przede wszystkim czysty dopaminowy profil działania. A może benzo zarzucone ok. godz wcześniej całkowicie zniwelował zapodaną, niewielką ścieche - marne 25 mg, no ale oczekiwałam jedynie bardzo subtelnej stymulacji

Dodano akapity dla łatwiejszego czytania 20.11.2022 | 909
  • 307 / 36 / 1
Nieprzeczytany post autor: pfu »
na dniach ma dojść paczka a mnie wciąż nurtuje kwestia dawkowania obecnych sortów, przeczytałem cały temat i rozstrzał w dawkach jest niestety całkiem spory :-/
zwyczajowo stosowałem 3-FA lub 6-APB oralnie po 120-130mg i to mi odpowiadało, podobnie z MDMA - 150mg to był absolutny max
czy 130mg 4-FMA da podobny efekt do wyżej wymienionych? Wiem że to inna substancja i profil działania nieco inny, ale chodzi mi o intensywność - nie chcę przesadzić na pierwszy raz ale nie chciałbym się też zawieść
Testowana będzie na imprezie, oralnie, jednorazowo, bez dorzutek
we were somewhere around Barstow
  • 5985 / 1236 / 43
Doktorek wczoraj to testował.
Poszło 50mg w tętnicę (nie ma żył), potem 50 mg w nos.
Powiedział, że dobre i euforyczne.
Podobało mu się.
Musi być dobre.
Ja sam nie brałem.
Jeszcze.
Czuję potencjał do speedballa.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.