Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Jeśli nie znasz róznicu miedzy 4fma a fenidatami radze zachowac ostroznosc.
Jest to zupełnie inna bajka.
Co do 4fma i benzo i reszty.
Szkoda mi niektórych.
JAk nie mozecie cpac nie cpajcie.
Ta substancja w rozsadnych dawkach jest naprawde dobra.
w 4fma masz chociazby profil sero, ktorego nie ma w 4fmph. Jakby wymieniac to zaczne od tego.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Evilive pisze:200-250mg p.o. robi dobrze na pierwszy raz. Powyżej dwustu miligramów dopamina w moim przypadku załącza już tryb kanapowy, ale nie narzekam na to, bo mi to odpowiada.
Podczas imprezy wlozylem woreczek z dorzutka do kieszeni po czym gdy wyszedlem na papierosa i posprawdzalem kieszenie - nie bylo go :D
Potem godzine pozniej sytuacja powtorzyla sie z papierosem.
Wychodzilem trzymajac go w dloni, usiadlem i uwaga - albo napadl mnie duch Dejwida Koperfilda
Całość wątku nt tej zabawki przeczytałam i kojarzę, że dopaminke też czuć zwłaszcza preferując wciąganie. Chyba, że jednak donosowo ten proch w większości jedzie również po serotoninie, podobnie jak przy oralu... Dobrze byłoby mieć pewność w tej kwestii, zatem jeśli ktoś ogarniający temat przyuważyłby posta i miał ochotę się wypowiedzieć byłoby miło :) ok zatem do sedna - jakie róznice w działaniu występują ładując to dojapnie, a sniffując?
Sprzeczne są opinie, jednak kojarzę, że użytkownicy polecali ładowanie w nos, bo osiąga się przede wszystkim czysty dopaminowy profil działania. A może benzo zarzucone ok. godz wcześniej całkowicie zniwelował zapodaną, niewielką ścieche - marne 25 mg, no ale oczekiwałam jedynie bardzo subtelnej stymulacji
Dodano akapity dla łatwiejszego czytania 20.11.2022 | 909
zwyczajowo stosowałem 3-FA lub 6-APB oralnie po 120-130mg i to mi odpowiadało, podobnie z MDMA - 150mg to był absolutny max
czy 130mg 4-FMA da podobny efekt do wyżej wymienionych? Wiem że to inna substancja i profil działania nieco inny, ale chodzi mi o intensywność - nie chcę przesadzić na pierwszy raz ale nie chciałbym się też zawieść
Testowana będzie na imprezie, oralnie, jednorazowo, bez dorzutek
Poszło 50mg w tętnicę (nie ma żył), potem 50 mg w nos.
Powiedział, że dobre i euforyczne.
Podobało mu się.
Musi być dobre.
Ja sam nie brałem.
Jeszcze.
Czuję potencjał do speedballa.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.