Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1037 / 243 / 0
To współczuję ci skąd masz takie zmiany ? To jakaś choroba nie uleczalna ?
Próbowałeś pregabaliny na sen ?
  • 3 / / 0
też miałem bezsenosći itd usypaiłem rano bo miewałem strach przed spaniem
spróbuj wypić szklanke wody ciepłej przed snem zobaczymy powinno podziałać a tak wstawaj o 5 trenuj coś i po 3 4 dniach 22 i masz lulu gwaratuje
  • 84 / 80 / 0
Jak czytam, że ktoś ma skręta po benzo i dostaje receptę od użytkowników HR na ten kurewski stan (kto przez to przejdzie choć raz ten wie co to znaczy) pt: weź melatoninę to uśmiech mi się pojawia od ucha do ucha. Nie oceniam, nie krytykuje - może po prostu mam dobry humor. %-D
Gorszy niż reszta...
  • 3245 / 617 / 0
Przepraszam że nie czytałem całego wątku, ale próbował ktoś zwyczajnego piwa? lub nawet małą ilość wódki? oczywiście w przypadku kiedy nie łyka benzodiazepin lub innych jakichkolwiek leków wieczornych. Lub nawet w bezpieczniejszy sposób za dnia odciążyć te całe gaba. pod żadnym pozorem koktaile z lekami bo mocniej znokautuje z chemią. Jeśli post jest grozny dla dobra ogółu to bez krępacji usunąć.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 503 / 102 / 0
Tak, setka bardzo fajnie pomaga. Problemem jest jak zwykle tolerka, bo potem są dwie setki, albo trzy. A wtedy to już rano są promile i o....

Piwa to nie radze, bo grozi wstawaniem do kibla.
  • 3245 / 617 / 0
No tak, mi chodzi o 2-3 dni przetrwać jak już nie można zasnąć widząc mgłę...doraznie, nie regularną terapię...
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 503 / 102 / 0
A, tak to spoko, polecam :)
Myślałem, że chodzi o permanentną bezsenność. Miałem taką przez 3 miesiące na tle nerwowym, masakra, nawet benzo nie pomagało. Tzn. zasnąć po nich zasnąłem ale w środku nocy i tak się budziłem i znowu nie spałem. O mianserynie itp. to nawet nie wspominam.
  • 1299 / 258 / 0
02 kwietnia 2022DobryTemat pisze:
Jak czytam, że ktoś ma skręta po benzo i dostaje receptę od użytkowników HR na ten kurewski stan (kto przez to przejdzie choć raz ten wie co to znaczy) pt: weź melatoninę to uśmiech mi się pojawia od ucha do ucha. Nie oceniam, nie krytykuje - może po prostu mam dobry humor. %-D
masz żryj z innego posta %-D
agoniści rec. alfa ADR. podobno kozak, niwelują fizyczne objawy
Spoiler:
Napisałem, że po sele + alk. mi pomogło
Spoiler:

Trzeba coś jebnąć, bo nudno %-D
  • 84 / 80 / 0
@hubii
Haha. Ale Ty to łeb jednak jesteś. %-D
Idź pobiegaj, zadbaj o dopaminkę.
I koniecznie MELATONINKA i świat stanie się piękny... %-D
Gorszy niż reszta...
  • 3245 / 617 / 0
Przypomniało mi się o pewnym leku doraznym na obniżenie ciśnienia, i mam doświadczenia że zle działa w jednej porcji z neuroleptykami typu chlorprothixen i olanzapina. Tzn człowiek modli się żeby usnąć i nagle nie wiadomo który lek działa w danym momencie. Ale kontrolnie często pomaga mi PROPRANOLOL, najlepiej 10tki bo można powoli dorzucać, a 40tka może być dzielona na pół. Ale też nadmieniam że w przypadku kłopotów doraznych kiedy już człowiek się męczy nawet kawę potrafi zbić. Ja wogóle mam takie kłopoty że wolę mniej snu ale nie męczyć się z samym zaśnięciem, to zabawne ale do tej pory pamiętam reklamę PLUS GSM gdzie pewien kabaret reklamował go jako pracownicy kolei, motorniczy czy konduktorzy i jeden z nich powiedział że "kiedyś to się nawet przed 3 wstawało." Do tej pory mam natchnienie motywujące z treści tego skeczu-reklamy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.