bogor pisze:Pierwszy raz jak kupilem z niedoswiadczonym kolega klony na bazarze, to sam zjadlem 2-4mg (na szczescie czytalem wczesniej hypa), i koledze doradzalem to samo, ale on ciagle powtarzal, ze nic nie czuje i dojadal. Potem sie z nim rozlaczylem, a on wyzerowal pake... Obudzil sie 48h pozniej przy wejsciu na ostatnia stacje metra. A moze raczej zostal obudzony przez ochroniarzy, ktorzy oznajmili mu, ze dzwonia po karetke, albo po policje. Oznajmili mu, ze monitoring wylapal, jak 10 min wczesniej walil kupsko przy wejsciu do metra! Jedyne co pamieta, to to, ze jezdzil przez caly dzien metrem w te i wewte XD
Muszę tego spróbować, walne klocka na STP Kabaty
vool pisze:Hahahaha epickie.
Muszę tego spróbować, walne klocka na STP Kabaty
Zaraz po tym co zrobię na kabatach
Ogólnie super akcje są po klonach. Od wynoszenia ze sklepu niepotrzebnych rzeczy, do takich ekscesów ^_^
Ach, dawno nie byłem na jumie jakiejś; teraz zimno to można kurtki i bluzy zakładać, co bardzo upraszcza wynoszenie masy rzeczy, bluza w spodnie i jedziemy heh
The Cane pisze:Młody może i jestem, ale wcześnie zacząłem - to były miętowe cukierki, tylko w prze- ilości ;-)kowal1125 pisze:ja pierdole...co wy dzieciaki wyprawiacie,to na bank nie są miętowe cukierki.. ;]
Chyba, że Ty wpierdalasz co rano 30 sztuk i idziesz do pracy prowadzić tramwaj po Warszawie.
generalnie, nie sapać! zgoda buduje " jak mówi jeden chochoł z telewizorni zwany szumnie prezydentem,zaś jego wypowiedzi wybitnie jak po klonisławie pospolitym ,i na spajdowanej dawce.
kowal1125 pisze:..luz.możesz podbijac nawet do 100 mg o raz,co do mnie- to pisałem w wielu wątkach ,ze siedze na 7-8 mg (i dzielnie tne) no i do tego nie jestem motorniczym.zreszta takie cos jak benzo zrobi z ciebie kukłe która nawet tramwaj po 30 dwójkach poprowadzi i nie przysnie-tolerka/
generalnie, nie sapać! zgoda buduje " jak mówi jeden chochoł z telewizorni zwany szumnie prezydentem,zaś jego wypowiedzi wybitnie jak po klonisławie pospolitym ,i na spajdowanej dawce.
Po prostu takie akcje, akurat po przepitym klonie między innymi, to norma, standard.
Na szczęście odwiedziłem ulubioną przychodnie, skąd mam gram trampka (20*50mg) i 2 paki rolek .
W piątek do szkoły na studuim zaoczne napewno więc się przydadzą począwszy od dzisiaj :-D
Dawka narkotyczna to imo taka, po której czuje się działanie leku jawnie, a nie tak jak np. czuje się przeciwlękowe działanie 0,2mg clona.
Pytam się, bo spotkałem się parę dni temu z koleżanką (około 100km mieszka ode mnie) i dałem jej 2x2mg clona.
Zmarła jej matka, ma doła, chcę, by była uspokojona, czując działanie leku, ale nie, żeby urwał jej się film i tańczyła nago na dworcu.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.