...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1817 / 245 / 0
28 lutego 2019Ankaaa pisze:
da sie zyc na trzezwo, ile razy bedziecie walkowac ten temat ?
To co piszesz to jest hipokryzja w czystej postaci inaczej się tego nie da nazwać.
  • 395 / 36 / 0
28 lutego 2019nCuX pisze:
To co piszesz to jest hipokryzja w czystej postaci inaczej się tego nie da nazwać.
rozwiń myśl..... %-D
nic nie istnieje dopóki na to nie spojrzysz...
  • 1545 / 1586 / 0
a na jakiej podstawie tak twierdzisz ? skoro nazywasz mnie hipokrytka to wypadaloby podac jakies argumenty, prawda ?
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 395 / 36 / 0
a na jakiej podstawie tak twierdzisz ? skoro nazywasz mnie hipokrytka to wypadaloby podac jakies argumenty, prawda ?
Spokojnie, zadałem pytanie i czekam na argumenty i przemyślenia oparte na doświadczeniu własnym. Chillout %-D
  • 1817 / 245 / 0
Osoba która jest uzależniona pije w weekendowo i pisze że się da żyć w trzeźwości no proszę was ;-)
  • 395 / 36 / 0
Osoba która jest uzależniona pije w weekendowo i pisze że się da żyć w trzeźwości no proszę was ;-)
Nie rozumiem, do kogo "pijesz"? %-D
  • 1545 / 1586 / 0
@Nathan

to pytanie nie bylo do Ciebie :trucizna:
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 395 / 36 / 0
@Nathan

to pytanie nie bylo do Ciebie :trucizna:
Wiem :zombie: ja pytałem się ów jego mościa .Sam wiem że życie po amfetaminie po 5 latach zniszczyło mi psychikę i kurewskie piętno na mnie to wycisnęło, nie wspomnę o czasach aktualnych. Ja już nigdy nie będę normalnym życzliwym siopakiem z sąsiedztwa :psycho: a tj fakt nie na każdego trzeźwość zadziała kojąco i powróci do "żywych" Piętno może pozostać (depresje i inne choroby )
  • 1817 / 245 / 0
Ale dlaczego do mnie pijesz?
  • 395 / 36 / 0
Ale dlaczego do mnie pijesz?
Bo wg Twojego posta: "Osoba która jest uzależniona pije w weekendowo i pisze że się da żyć w trzeźwości no proszę was ;-)" czyli o kogo Ci chodzi???
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).