Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema mam pytanie dokladniej pale zioło od jakichs 3 lat prawie codziennie po 4-6bong probowalem tez innych narkotykow jakies LSD,grzyby,xanax,pregabaline,thiocodin ale dostalem 2 listki dorety 75mg i palgotalu tez 75mg i nie powiem ojebalem listek w chyba pol roku biorac go rekreacyjnie jak nie mialem ziola tabsa dziennie np o 22 do 5-6 mnie trzymalo nie ciagnie mnie jakos mocno biore raz na jakies 2 tyg moze raz na miesiac i raczej nie bede mial wiecej dostepu ale nie chce sie w to wjebac myslicie ze moge dokonczyc ten listek na spokojnie od czasu do czasu tak jak to robie caly czas i czy normalnie palac sobie marie poradze sobie z odstawieniem mam sklonnosci do narkotykow niestety male dawki wszystkiego dzialaja na mnie wypierdalajaco plus tramal dziala na mnie tak ze chce mi sie rzygac i nie chetnie go biore ale przyjemnie na mnie dziala i bardzo wyciaszajaco
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.