moze wystepuje u ciebie zjawisko "pekajacych zyl " objawia sie to tym o czym piszesz niby krew przy odciagu jest przy wpuszczaniu robi sie bombel robisz ponowie odciag krew jest i wtf ...
jest tez cos takiego jak "puste" czyli marny odciag ale jak wpuszczasz np metkata to od razu wiadomo czy idzie jak leje sie pod skore lub w mieso cholernie szczypie
co do stop to gora 0.5 igla najlepsze imo 0.45 best i powoli bo jebnie i bedzie bombel
Mam problem z dwoma żyłami. Na przedramieniu widać czerwone linie wzdłuż tych żył (to chyba one są czerwone). Nie bolą, ale długo to się goi, już z około 2 tyg, powoli robią się chyba zielone, ale nadal widać mocno czerwień. Co poradzić na to? Dodam, że na siłowni one wychodzą na wierzch - jak to po wysiłku, więc chyba przepływ krwi w nich jest ok.
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Klepsydra pisze:Mógłby mi ktoś napisać, czym rozcieńczać MST Continus? Używam zagotowanej kranówki, ale prawdę mówiąc boję się tak robić. Każdy pisze inaczej, jedni, że solą fizjologiczną, inni, że wodą do iniekcji, inni, że destylowaną...
Jeszcze jedna sprawa - gdy już przefiltrujesz, ile się da i więcej nie będzie szło, to glut oczywiście ląduje w japie, nie w śmietniku, jak to niektórzy mają nawyk robić.
A chuj, napiszę to - najlepsza woda mineralna, niegazowana ~~
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.