29 października 2020Dodelijke pisze: Ja dziś o drugiej w nocy załadowałem 1g + 1 agmy,rano 50mg Bromatanu i 15mg 9mbc ładnie mnie porobiło : D piękne są oczy po fenim, w robocie to każda laska sie ogląda za mną xd to że się długo ładuje to chyba nie problem wystarczy załadować wcześniej. Takie pytanie innej beczki czy dorzutki też potrzebują tych 4-5h aż się załadują czy krócej? skoro feni już krąży w organizmie to dorzutki powinny się szybciej ładować, czy mylę się?
04 listopada 2020sclero2014 pisze:Podoba mi się twój " zestaw " zastanawiam się nad czymś właśnie jak fenibut itp i tak myślę mozesz rozpisać swój zestaw dokladnie i gdzie można zamówić te suple ?29 października 2020Dodelijke pisze: Ja dziś o drugiej w nocy załadowałem 1g + 1 agmy,rano 50mg Bromatanu i 15mg 9mbc ładnie mnie porobiło : D piękne są oczy po fenim, w robocie to każda laska sie ogląda za mną xd to że się długo ładuje to chyba nie problem wystarczy załadować wcześniej. Takie pytanie innej beczki czy dorzutki też potrzebują tych 4-5h aż się załadują czy krócej? skoro feni już krąży w organizmie to dorzutki powinny się szybciej ładować, czy mylę się?
To fakt kawa strasznie podbija działanie fenia ;p
Trzeba przerwę zrobić ze dwa tygodnie
- F-Fenibut
- Fenibut HCL
- Fenibut FAA
i oczywiście, który jest najlepszy.
Z drugiej strony jak ktoś leciał kiedyś na 10g+ dziennie na fenibucie to wie co to jest za lot. 1-2g na początku to magia wiadomo ale 10g+ nawet po długich ciągach dalej działa. A działa tak że czujesz się jak superman+mojżesz+kapitan planeta+budda w jednym. Po prostu jesteś na samym szczycie łancucha pokarmowego, świata, zrozumienia i istnienia. I tak przez kilka miesięcy
No i jak tu się nie wjebać w ciągi na dużych dawkach
Jadam fasoracetam ale nie po to żeby znowu wskoczyć na feni tylko żeby gaba odżyło.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.