Skuszony opiniami zamówiłem indyjską tabakę z kupy słonia.
Ale to jest mocne !
Najmocniejsza tabaka na rynku, wymiękam przy niej.
--------------------
Proszę o scalenie.
Mocna, sypka, bardzo dużo w niej nikotyny. Zażywam jej z czubka noża lub łyżeczki.
Dla początkujący z tabaką, polecam Gletscher Prise w niebieskim, ładnym pudełku.
Grubo zmielona, ma przyjemny mentolowo - górski smak, i średnią zawartość nikotyny.
Teraz na stole leży z 10 tabakier, to tylko smarkam i wciągam co róż nowy smak.
Dosyć już mam tego komercyjnego Red Bula dla górników na szychcie.
26 marca 2019ImaneAnys pisze: Mocniejszy od medyka jest White Elephant, ale on smakuje jak trociny zmieszany z karmą dla ryb.
Do końca nie wiadomo co jest składem, podobno większość tego to jakieś zioła.
Sądzę, że niejeden kaszub po szczypcie usiadłby z wrażenia.
Scalono. taurinnn
Czego jeszcze z nienachalnie lub wcale niearomatyzowanych warto sprobowac?
04 listopada 2019triwiee pisze: Te ozony X-type faktycznie sa calkiem ciekawe jak na drobno mielone i mocno aromatyzowane, za ktorymi generalnie nie przepadam. Alpina tez daje rade, ale ja polecam tabaki naturalne - Schmalzer chociazby. Pachnie jak swiezo otwarta paczka dobrych papierosow, uwielbiam. Grubo mielona, mocna.
Ten Schmalzer brzmi ciekawie, ale nie mam go nigdzie u siebie, czy ktoś ma jakieś wskazówki gdzie szukać sklepów z dużym wyborem tabak oczywiście oprócz internetu?
Fajki rzucam bo po zapaleniu czuje się chujowo i występuje jakiś dziwny lęk, tutaj tego nie ma a nalóg nikotynowy zaspokojony
Same plusy. Polecam
tzn coraz więcęj potrzebowałem żeby poczuć stań ztabaczenia
na [początek była to mini kropeczka dosłownie 3 na 3 mm
potem już 1cm na 1cm
przerzuciłem się na redbull czerwony, i to jest moc ;p walę to już 3 miesiąc codziennie i zawsze działa po takiej samej mini mini kropeczce 2 na 2 mm
Ale zawsze coś :D fajnie orzeźwia jak się jevnie że dwie krechy po alko, ale tak jak mówię stan na granicy placebo i bardzo krótki, więc ćpuny tabaka się raczej nie zadowolą :D
Na minus, że ludzie którzy są nieogsrnieci wezmą Cię za ćpuna, przez taka głupotę. Walenie w miejscu publicznym więc odpada jak dla mnie
Kurwa 3/3 mm? To ja wale 10 cmetrowe szczury tego
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.