Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3406 / 534 / 0
@Kropkaa

To co opisałaś to przepis dla totalnego amatora bez dłuższego ciągu i dawek.

Zejście z benzo to najgorsze piekło jakie może sobie człowiek zafundować na tej ziemi i teraz piszę np. o moim przypadku - około 5 lat ciągu na klonach, dawki nie duże, spokojnie 2mg mi wystarczy na dzień, może trochę więcej jak gdzieś lecę coś pozałatwiać.

I do tego taki sam okres na opio - obecnie właśnie tramal.

I co ? Za sobą mam oczywiście od groma nieudanych odstawek w domu i z 12-14 w szpitalu detoksykacyjnym.

Na koniec posta zaserwuję 'najgorsze'.

Jeżdżę przeważnie na ten sam ośrodek bo mam najbliżej i znają mnie i ja ich a ostatnie pobyty to tylko się kłócę z głównym lekarzem ŻE !

W moim przypadku odstawienie w miarę szybko trzy MEGA silne leki to z góry niepowodzenie bo nie ma szans odstawić benzo, opio i pregab w max miesiąc po takim stażu.

I często mówię że przyjechałem tutaj aby odstawić tylko opio (u mnie opio jest na 1 miejscu do odstawienia) a nie wszystko na raz... i chuj gadka szmatka i tak zjeżdża ze wszystkiego do zera i teraz...

Ostatni raz byłem ponad miesiąc temu:

Oczywiście, masz przykład @cbsz
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 564 / 52 / 0
zwrocil ktos uwage czy jest jakas roznica w dzialaniu miedzy lekiem Zaldiar, a skudexa/poltram? sklad ten sam, jedyna roznica - tabletki musujace. czas przyswojenia i predkosc dzialania?
Predzej martwy niz slaby
  • 3245 / 618 / 0
tramadol musujący?
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2992 / 1644 / 35
Tak musujący nieco szybciej działa 😈🔥 u nas w pracy to tak rano przed zbiórka jest
Energol, jedzenie i tramadol później ludzie po kilku godzinach lecą na amfetaminie lub nootropach. Tak jest w dzień w dzień ale mówię niektórym trudno zachować umiar.
Uwaga! Użytkownik AnnaS jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 262 / 100 / 0
pewnie zwykła, typowa, do odbębnienia robota..
wielkie mi co że tramadol zażywają. Moi pracownicy też sobie umilają, ćpa pewnie mocno ponad połowa kadry.... zaliczali wpadki
  • 1345 / 147 / 8
was też łapie lekki wkurw jak rekreacyjna dawka tramadolu schodzi? podobnie do pseudoefedryny z tym że te drugie daję falowo i na przemian, trochę euforii, lekki wkurw, trochę euforii, lekki wkurw i tak w kołko
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 327 / 68 / 0
@cbsz jest dokładnie tak jak mówisz
czas zwolnić
  • 4371 / 702 / 2117
14 października 2023trotyl20 pisze:
zwrocil ktos uwage czy jest jakas roznica w dzialaniu miedzy lekiem Zaldiar, a skudexa/poltram? sklad ten sam, jedyna roznica - tabletki musujace. czas przyswojenia i predkosc dzialania?
To w dużej mierze zależy od organizmu. Niemniej jednak dam Ci prosty przykład pomiędzy tymi dwoma lekami.

Substancja czynna: tramadol w Zaldiarze jest w postaci tramadolu hydrochloride (musującego), podczas gdy w Poltramie jest w postaci tramadolu chlorowodorku. Choć obie postacie mają podobne działanie, mogą się nieznacznie różnić w skuteczności i szybkości działania — to pierwsza z tych różnic i najważniejsza, jeżeli chodzi o zakres szybkości działania. Stąd hydrochloride tramadol w Zaldierze działa zdecydowanie szybciej.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 45 / 3 / 0
hej nie chcę tworzyć nowego wątku więc pytam tutaj: jakie mamy w Polsce preparaty z tramadolem [nie te że spowolnionym uwalnianiem] w tabsach? i są jezcze kropelki? do tej pory po operacji polipa tyłka rodzinny pisze mi Skudexę która ma też deksketoprofen, jak go przekonać zeby pisal cos z trampkiem beż żadnych dodatków? pozdrawiam
  • 940 / 294 / 5
@Kurak111 powiedz że żołądek cię boli po dekstoketaprofenie, i chcesz coś innego np. tramadol zwykły. (Polfarma chyba) albo krople, powinno przejść
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.