Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Najwięcej ulży kodeina. Aviomarin jako średnia antyhistamina coś pomoże.
Zreszta masz wszystko w "odstawianiu" - poczytanie nie zaszkodzi, choć teraz pewnie nie będzie to łatwe.
Jak się czujesz>?
Ja w ciągu 2 letnim już jestem i nawet przy redukcji gówno by ten aviomarin dał. Po allertecu (2x 10mg na noc) miałam pierwszą od niepamiętych czasów przespaną w całości noc - żadnego wybudzenia przez 6 h - to było kurwa niesamowite, kto w temacie, ten wie o co chodzi... No to... jak się kolego czujesz? :hug:
oczywiscie polecam branie razem :)
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Wziąłem kodeine z avio, szybko zrobiło się lepiej, teraz piję drugiego browara i nie jest tak źle, ale w sumie to nie chciałbym się dziś nikomu pokazywać, bo wyglądam strasznie, zresztą zero rozmowy, choc nie powiem alko dużo pomogło.
Czy suplementacja wysokich dawek magnezu, b6 czy witaminy c nie kłóci się w żaden sposób z alko?
Mógłbym bardzo porównać ten stan do zjazdu po ketonach - dziura w głowie ii zmęczenie psycho-fizyczne, do tego cevy i halucynacje słuchowe(?).
Niestety marię już spaliłem, będę się ratował browarami i suplementował, postaram się wyspać, bo wiadomo jak jest to ważne. Wcześniej spalem po 8-10h na dobe, a przy gblu po 4-5 na 2-3 razy.
Czuję, że gdybym miał klony/Flubromazepam to przeszedłbym naprawdę lekko przez to wszystko, no ale jak się jest idiotą
Oby nie było gorzej, postanowiłem wykorzystać tą sytuację i dać sobie spokój z GBL. Wczoraj rano jeszcze pisałem maila po vendorach, a teraz nawet nie chcę.
Czytając wasze posty i opierając się na własnym doświadczeniu w ostatnich dniach, takie branie 24/7 nie ma sensu. GBL robi się kapryśny, raz fajnie, super, euforia, a innym razem po tej samej dawce ląduje głową w kanapkach na talerzu.
GBL - Filtr różowych okularów na życie.
Myślę, że z browarami jakoś przeżyję,
Redukcja powolna dawki? Tak będę powoli zjeżdzał, najpierw zapewniałem siebie samego gdy zostało 50ml, potem 40, 20, 10ml...no i obudziłem się rano z pustą butelką.
Muszę zrobić koniecznie przerwę, żeby nabrać dystansu do tej substancji i starać się to ogarnąć. Wbrew pozorom jest to jednocześnie bardzo dobra, a jednocześnie niebezpieczna substancja.
Dobrze, że wczoraj zaopatrzyłem się w prawie wszystko co trzeba, vo o niektórych rzeczach zwyczajnie zapomniałem.
@Angry
Biorę aviomarin, ale nie wystarcza, jak pisałem zarzuciłem kode, która sama w sobie powoduje u mnie wyrzut histaminy, zjadłem 5 tabl. w różnych odstępach czasu i cały czas czerwony jestem mocno, razem z gałkami, ale tu dochodzi też kwestia mj.
Apapu Noc wolałbym unikać ze względu na paracetemol, a jak pisałem będę się ratował alko w trudnych chwilach.
PS - Musi być nienajgorzej bo napisałem długiego posta, a tak to nawet bym pewnie nie wszedł jakby było bardzo źle
Z jednej strony dobrze, że tak wypadło, że jest weekend, bo gdyby to był normalny dzień tygodnia to już by poszło zamówienie, a ja pogrążyłbym się w dalszym ciągu.
Apapu Noc wolałbym unikać ze względu na paracetemol
tak sie konczy zabawa kiedy sie bierze cos bez opamietania a nie wiem sie nic o mechanizmach dzialania :d
ratuj sie narazie ta koda i alko i lec po antyhistaminy i na boga czytaj do kurwy nastepnym razem zanic cos wezmiesz...
bo moze to sie skonczyc ciezkim atakiem anafilaktycznym i na tym ze karetka bedzie cie zabierac z domu a potem bedziesz pisal co to ci GBL nie zrobil i jaki on zly niebezpieczny i hujowy :D
hennessy pisze:Ekstrakcję difenhydraminy robi się tak samo jak np. kodeiny z antka.Apapu Noc wolałbym unikać ze względu na paracetemol
Angry rozumiem ze polecasz te z I generacji bo one maja usypiajace dzialanie i przekraczaja bariery krew-mozg? :listen:
Hmmmm, moim zdaniem najlepiej byloby robic tak - jesli mimo odstawki nie chce sie robic wolnego to: rano cos z piperydyn (lek ALLEGRA zawiera np feksofenadyne, ktora ma niby lekko pobudzajace dzialanie ale jesli nie chcesz siedziec na dupie i czekac tydzien az skret sie zmniejszy to czemu nie) + wieczorem wszystko co umozliwi spanie czyli Allertec albo Avio a najlepiej to jednak baclo :( albo chociaz hydroksyzyna (co prawda dziala jak ona czesciowo certyzyna ale hydroksyzyna jest super w tej kwestii, przerobilam)
apap noc swietnie radzi sobie z jakims roztrzesieniem nerwowoscia itp po GBL/GHB
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.