Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1674 / 107 / 0
Na jabberze spytałem o pewien sort.
Sam ogarne sztuke to zobaczymy.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 954 / 52 / 0
Re: 4-FMA
Nieprzeczytany post autor: JanBreivik2 »
Jak mocno euforyczne w porównaniu do niefluorowej mety/2i3fa/4cmc? Profil serotoninowy wyraźnie wyczuwalny, czy jednak głównie dopamina?
  • 623 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: Vida »
Profil serotoninowy przeważa jak dla mnie ale też dopaminy nie mało taka idealna równowaga jak dla mnie
Nie ma podjazdu do meth,ale dla mnie lepsze niż MDMA pod paroma względami (osobistymi)
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 386 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: daammk »
Już zamówiłem od bezpiecznego ale zapomniałem spytać: można mieszać z 10 mg paroksetyny (ssri) ? Z góry dzięki za odpowiedzi. Jutro ocenię sort.
  • 623 / 22 / 0
nie
ZS to nic fajnego ;)
A ta substancja też ma swoją cenie więc marnowanie jej to zły pomysł
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
  • 623 / 46 / 13
Vida pisze:
Profil serotoninowy przeważa jak dla mnie ale też dopaminy nie mało taka idealna równowaga jak dla mnie
Nie ma podjazdu do meth,ale dla mnie lepsze niż mdma pod paroma względami (osobistymi)
A mógłbyś rozwinąć czemu lepsze od MDMA? Tego drugiego nie miałem niestety okazji testować, a jestem naprawdę nakręcony (no i jeszcze bardziej na MDA). 4FMA testowałem niedawno (nie 1 raz) i rzeczywiście spoko, ale chyba muszę zrobić długą przerwę i dopiero wtedy zarzucić bombkę 250mg, bo jakiegoś zajebistego wrażenia to na mnie nie zrobiło, ale w ostatnim czasie szło zdecydowanie za dużo bieda ketonów więc to pewnie dlatego. Podejde za miesiąc-dwa i zarzucę dobrą dawkę oralnie może wtedy poczuje prawdziwą moc tej substancji.
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 623 / 22 / 0
A no właśnie mi się spodobała ta nienachalna euforia,że tak to nazwę
Działanie w tle?
Nie lubię takiej intensywności
Oczywiście MDMA dalej będzie królem Euforyków,ale zaraz po 4-FMA
MDA nie wliczam bo to dla mnie inny poziom i chyba nie muszę go wymieniać
Podsumowując 4-FMA to troszkę inna euforia dla mnie taka na wyjście do ludzi na piwo etc.
Raczej Cie to nie wypierdoli jak MDMA które jest dobre na rave albo inną tego typu imprezę
Oczywiście są to moja osobiste obiekcje na ten temat,żeby nie było
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
  • 386 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: daammk »
Czyli nie ryzykować, nawet małych dawek ? Wywalić do kibelka? :(
  • 1674 / 107 / 0
Napisał CI chyba jasno.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 977 / 223 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fruktoza »
Ostatni raz 4-FMA brałem jakiś rok temu i trochę inaczej zapamiętałem tę substancję. Zawsze 150mg oral + 50mg sniff działo zacnie. Tym razem było licho, zwłaszcza pod względem serotoniny która była w śladowych ilościach, pierwsze skrzypce grała dopamina i nieprzyjemna nachalna stymulacja. Czyżby sorty z przed roku różniły się?
Korci mnie żeby dzisiaj spróbować 250mg, ale domyślam się że 2 dniowe ciągi na tym to słaby pomysł.

Tez macie taki zachrypnięty głos dzień po?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.