Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5377 / 986 / 0
Nie raz mialem tak ze czulem obecnosc innej osoby , Raz dostalem nawet paralizu przysennego i ten oddech zimny na plecach. Powidoki takie , ze matka wchodzi na krzeslo w oknie jakby sie wieszala. Najlepsze ze wiem ze to tylko wytwor wyobraźni. Patrzac w jeden punkt mozna zobaczyc rozne rzeczy.
Ciekawi mnie wokyw sns , czy to ze jestesmy u siebie sprawia ze nie idzie to w paranoje a mozg potrafi zracjonalizowac? w obcym miejscu moglo by to inaczej wygladac, jakims odludziu.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 714 / 48 / 0
Jedna "delegalizacja" nie będąca delegalizacją już była. O nowej jeszcze nikt gównoburzy nie robił. Substancja jest legalna i przez jakiś czas będzie. Trzeba śledzić rozporządzenia, a zwłaszcza projekty.
  • 1674 / 107 / 0
4fma nie jest na tyle popularna, żeby delegalizowac.
Mój post o 0,7gr 4fma spotkał się ze swietym oburzeniem.
Teraz nie wiem czy mam zmienić, że szalałem całą noc czy może stwierdzić, że czas na detox.
Detox przed 4fma obowiązkowy.
Ja tego nie przypilnowałem.
Po 4cmc polecam odczekać 1-2 mies jak chcecie coś poczuć.
Wrzucanie 1-2 tyg od 4 mija sie z celem.
Przypomne - 0,7gr to u mnie 3-4 godziny i poszedłem spac.

Jak ktoś nie ładuje od dawna albo zbił tolerke niech oleje posta, bo 0,7gr poskłada go i prześle do najbliższego szpitala.
Ps oczywiście droga podania jak w przypadku każdej amph - donosowa.
Ps II sort był ok (tzn taki jak obene sorty)tylko sam peak był dość słaby tak jakby 1/4 intensywności.
ps III po 2 tyg od tamtej próby poszło 0,3 4fma + 0,3 3cmc
(najpierw fma po ok 40min cmc) było lepiej, ale jak mówie - min 1-2mies.
(zaraz mi ps-ów braknie)
A i to jedna z tych substancji gdzie może i zjazdu nie ma, ale przy grubszej zabawie 2-3 dni czuć takie otepienie/zmezenie
ps IV zarlaczbiały nie jąkasz się ale ta amph działa i kreci się dość długo. Ja zauważyłem spadek motoryki, szybciej się meczyłem, zaczęły sie pojawiać "dziury w pamięci" itd.
A i to jedna z tych substancji gdzie może i zjazdu nie ma, ale przy grubszej zabawie 2-3 dni czuć takie otepienie/zmeczenie (pisze o odczuciach sprzed 4cmc)

żałuje, że nie stestowałem 2fa+4fma bo mogłaby być bomba.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / / 0
Re: 4-FMA
Nieprzeczytany post autor: Dejnuu »
novaQ pisze:
4FMA w ilosci 250mg dziala jak powinnio, na dzien nastepny moze nie byc juz tak wesolo z braku serotoniny, jak masz z dobrego zrodla to 250mtg w trzech max. czterech podejsciach (czyt .dorzutkach) powinno dzialac zadowoalajaco, chyba ze sobie wyrobiles tolerke.
Dokladnie, przy 4 fma wieksze dorzuty poteguja tylko zwałe..
  • 1674 / 107 / 0
Kolegi wyzej nie ma co sluchac.
Do teraz mysli, ze zdelegalizowano cmc. Teraz 5osob pisze ze dorzuty dzialaja a ten sie budzi ze nie.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 456 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrRabbit »
Dejnuu pisze:
novaQ pisze:
4FMA w ilosci 250mg dziala jak powinnio, na dzien nastepny moze nie byc juz tak wesolo z braku serotoniny, jak masz z dobrego zrodla to 250mtg w trzech max. czterech podejsciach (czyt .dorzutkach) powinno dzialac zadowoalajaco, chyba ze sobie wyrobiles tolerke.
Dokladnie, przy 4 fma wieksze dorzuty poteguja tylko zwałe..
Na mnie działały dorzuty :) nigdy też miałam negatywnych odczuć dzień po. Może każdy organizm przyswaja inaczej.
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
  • 1674 / 107 / 0
Królik - ale my to ustaliliśmy 2-3 strony wstecz.
Jedynie pilnować dawkowania.
  • 456 / 22 / 0
Mialam pracowity weekend nie zdążylam poczytać za wiele wybacz. Zaraz też uciekam jutro ponadrabiam.
Ja lubiłam 4fma ale sorty ostatnie które miałam ostudziły mój zapał.
  • 1674 / 107 / 0
Zrob soie z miesiac pauzy :)
Jak pisał zarlacz - magia wraca :)
Daaj znac na priv to podejme rekawice znaczy temat.
  • 456 / 22 / 0
4fma miałam z pół roku temu :D po prostu szkoda mi marnowac kasy na coś średniego skoro było lepsze :)
Chociaż zobaczymy może znajdę jakąś perełkę :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.