Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 809 / 15 / 0
Gdybym u swojego lekarza palnął, że ma migreny dostaje tramal to by mi chyba cofnął wszystkie recepty.
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 207 / 1 / 0
Off-top:
Jutro jest taki lekarz, który na migreny mi wypisze Tramal 8)
Link: http://talk.hyperreal.info/benzodiazepi ... l#p1353013
(...) W ogóle to dorwałem te kartę pacjenta i wyrwałem ostatnią karte z wpisem, że byłem po poltram i 2x Zomiren w ubiegłą środę i wyszło na to, że ostatni raz byłem miesiąc temu u lekarza(...)
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2013 przez enjoythetrip, łącznie zmieniany 1 raz.
if you can't sleep at night it's because you're awake in someone else's dream
  • 1358 / 23 / 0
Ostatnio odkryłem nowy, najlepszy dotąd miks (a brałem speedballa...) jaki spożywałem. Schemat taki sam jak wyżej, jednak zwykle używałem kodeiny i samego klonazepamu.
Mianowicie:
- 400mg tramadolu (rozkruszony Tramal Retard 200x2)
- 2mg klonazepamu
- 2-3mg alprazolamu
- 25mg difenhydraminy
- słaba/średnia kawa

Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/post1318123. ... z2RhHViAJz
Tak wracając do tego posta jednego z użytkowników, to zmodyfikowałem trochę go na własny użytek i przyznaję, że uczucie jest mistrzowskie, a proporcje dla mnie sprawdzają się idealnie:

- 300 mg kodeiny
- 1 mg klonazepamu
- 0,5 mg alprazolamu
- 20 mg hydroksyzyny

Dawki benzo stosunkowo niskie, ale dlatego, że hydroksyzyna podbija ich działanie, a do tego nie chce się po takiej ilości spać, a bardziej odczuwać można działanie paradoksalne pod postacią pobudzenia. Jak do miksa to dawka świetna, bo nie przyćmiewa opio i nie uwala tak mocno, a daje rozluźnienie, spokój i współgra bardzo miło ze wszystkim, polecam :)
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2013 przez Ever, łącznie zmieniany 2 razy.
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 237 / 10 / 0
pod postacią Alpragenu ktoś to żarł ? bo coś mało opini na temat tego konkretnego leku na forum ( a jest to chyba najtańsza opcja na alpre w aptece na chwilę obecną )
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
luminal_100
  • / / 0
Ją miałem kiedyś op 0.5mg takie niebieskie tab i wydawało mi się że słabiej działało od neurolu ale ciężko mi sobie to przypomnieć bo dawno to było
  • 840 / 26 / 0
ile tego gówna trzeba opierdolić by się w miare fajnie (bez przesady) upierdolić ? - tolerka na to zerowa pare razy mialem przyjemność dorzucać do helupy troche tego . ale ile ojebać bez helu? - pomożcie bo trzeba przeżyć , hel schodzi mi juz i dopiero rano przyjebieeee - chojowo noc mnie czeka tak apropo.
p.s - mam Zomiren SR 1mg ( 2opakowania) z 3-5 tabletki opierdolić ? czy wiecej ? mniej?
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 237 / 10 / 0
sr- spowalniane uwalniane uwalniane się szitu - nigdy się w to nie bawiłem ale chyba prawdziwego aplra-haju na tych tabletkach nie osiągniesz. jak napierdalasz helene to raczej wgl Cię ten lek nie uraczy specjalnie, aczkolwiek jeśli już chciałbyś liznąć tego tematu( w ramach przetrwania ) o ile jeszcze jesteś w stanie ( zważając na to co pokazały Ci opiaty na haj lvl'u ) to cyrklował bym 2-5 mg. jak wpierdolisz więcej to wiadomo film Ci sie zerwie. Ale fakt że masz SR przemawia aktualnie przeciwko twej sytuacji bo nie osiągniesz maksymalnego stężenia alpry w danym momencie w krwiokurvaobiegu - mój wniosek ( jestem najebany nie podpisuje się pod tym krwią ) podwój dawkę - 4- 10 mg ??

EDIT : ponawiam pytanie z tym alprogenem
All that I need,
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 237 / 10 / 0
po długiej przerwie z apra zjadłem 1.5mg ( ten alpragen właśnie ). ostatnimi czasy żarłem tylko klony sporadycznie i muszę powiedzieć że w moim przypadku klony a alpra to niebo a ziemia ;) po alprze jasność umysłu, chęć do zrobienia czegoś twórczego ochota na seks, pluszowe ciało - klon mi tego nie zapewnia xP ofc daje wyjebkę na wszystko i benzosowe ujebanie ale nie odczuwam po nim takiej satysfakcji jak po jego kuzynce alprze xD

EDIT: proszę o scalenie postów jak da radę
All that I need,
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 386 / 5 / 0
Resident Scumfuck pisze:
po długiej przerwie z apra zjadłem 1.5mg ( ten alpragen właśnie ). ostatnimi czasy żarłem tylko klony sporadycznie i muszę powiedzieć że w moim przypadku klony a alpra to niebo a ziemia ;) po alprze jasność umysłu, chęć do zrobienia czegoś twórczego ochota na seks, pluszowe ciało - klon mi tego nie zapewnia xP ofc daje wyjebkę na wszystko i benzosowe ujebanie ale nie odczuwam po nim takiej satysfakcji jak po jego kuzynce alprze xD

EDIT: proszę o scalenie postów jak da radę
Chciałem scalić wątki ale uświadomiłem sobie że nie na tym forum jestem modem :*)
Nie wiem.. jak dla mnie do siedzenia w domu Klon>Alpra ale na wyjście pewnie Alpra lepsza. (jeszcze zobaczymy)
  • 237 / 10 / 0
do siedzenia w domu i męczenia anime/seriali to dobra jest koda xD klon jeśli chodzi o empatie i wyjście do ludzi znosi bariery owszem jestem pewniejszy siebie ale totalnie nie odczuwam emocji jakoś po nim. Moge z kimś żartować, moge komuś nawrzucać i jestem totalnie od tego emocjonalnie odcięty. Alpra sprawia w tym wypadku że naprawdę wczuwam się w gadki które odbywam (+ znosi bariery jak każde benzo).

EDIT: demonizuję tutaj tak te biedne klony... chyba pod wpływem dawno oczekiwanego uniesienia po alprze - mimo wszystkiego co tu naskrobałem oba te benzosy są zajebiste i królują niepodzielnie w świecie Benzo xD
All that I need,
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.